Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κάνουν αιτήσεις έως τις 14 Μαρτίου στις 18:00
Ανοίγει σήμερα, Σάββατο 1 Μαρτίου η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού Α21, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κάνουν αιτήσεις έως τις 14 Μαρτίου στις 18:00. Οι δικαιούχοι του Επιδόματος Παιδιού Α21 μπορούν να κάνουν την αίτησή τους στην πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ ή μέσω της ιστοσελίδας του ΟΠΕΚΑ, με την χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης στο Taxisnet.
Η πρώτη διμηνιαία δόση για την περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου θα καταβληθεί στις 31 Μαρτίου. Παρόλο που αρχικά υπήρχαν προσδοκίες για αύξηση, το ποσό της πρώτης δόσης αναμένεται να παραμείνει αμετάβλητο. Σημειώνεται ότι από τις 30 Μαΐου, το επίδομα παιδιού θα καταβάλλεται μέσω προπληρωμένης κάρτας.
Το δικαιούμενο ποσό θα υπολογιστεί με βάση τα εξαρτώμενα τέκνα που θα δηλωθούν στην αίτηση Α21 έτους 2025 και του συνολικού οικογενειακού εισοδήματος που οι δικαιούχοι είχαν το φορολογικό έτος 2023.
Μετά την υποβολή της Δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος τρέχοντος έτους, θα λαμβάνονται υπόψη για τον υπολογισμό του δικαιούμενου ποσού τα εισοδήματα του φορολογικού έτους 2024.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Wall Street: Να αγοράσουν ή να πουλήσουν οι επενδυτές μετά τη μεγάλη αναταραχή;
- Apple: Έρχονται οι εφαρμογές Duo, τι αλλάζει για τους χρήστες
- Οι 10 καλύτερες εταιρείες για εργασία στις ΗΠΑ το 2026
- Παιδικός «κουμπαράς» από το 2027: Πώς θα συγκεντρώνονται χρήματα μέχρι την ενηλικίωση
- Θεσσαλονίκη: Πώς οι εταιρείες «φαντάσματα» άφηναν χρέη 203 εκατ. ευρώ
- Νέα υπόθεση φοροδιαφυγής στη Θεσσαλονίκη: Έφοδος ΑΑΔΕ σε νυχτερινά κέντρα
- Πώς είναι πραγματικά μια καλή συνταξιοδότηση; Το μυστικό που αποκαλύπτει στέλεχος της Citibank
- Νέα ένταση ΗΠΑ με Πεκίνο με φόντο την Κούβα: Στο στόχαστρο δύο κινεζικές εταιρείες
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








