Το άνοιγμα του λιανεμπορίου στη Θεσσαλονίκη με τη μέθοδο του click away και το άνοιγμα της αγοράς στην Αχαΐα, στο μοντέλο της Αττικής, αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων.
Στην Κοζάνη η Επιτροπή των ειδικών εισηγήθηκε να μην ανοίξουν τα καταστήματα.
Τα νέα μέτρα τα οποία αναμένεται να ισχύσουν από την Δευτέρα 12 Απριλίου θα ανακοινώσει στην τακτική ενημέρωση του υπουργείου Υγείας στις 18:00, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο τραπέζι των ειδικών τέθηκαν και η απελευθέρωση των διαδημοτικών μετακινήσεων τις καθημερινές, ωστόσο αποφασίστηκε να μην αλλάξει κάτι, κι έτσι θα επιτρέπονται ως έχει δηλαδή μόνο τα Σαββατοκύριακα με τον κωδικό 6 στο 13033. Επίσης οι ειδικοί προτίμησαν να περιμένουν να δουν το επιδημιολογικό αποτύπωμα που θα αφήσει το άνοιγμα του λιανεμπορίου και στη συνέχεια θα συζητήσουν για το άνοιγμα και των εμπορικών καταστημάτων. Επομένως από την επόμενη εβδομάδα δεν αναμένεται να ανοίξουν τα πολυκαταστήματα, τα εκπτωτικά χωριά και τα mall.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Οι ΗΠΑ απομάκρυναν προσωπικό από την πρεσβεία στη Βηρυτό
- Νέος πρωθυπουργός ο Rob Jetten 38 ετών στην Ολλανδία
- Φωτιά στην Κεραμοποιία Αλλατίνη στη Θεσσαλονίκη
- Bloomberg: Η PayPal προσελκύει το ενδιαφέρον αγοραστών μετά την πτώση της μετοχής της
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Συνελήφθη ο πρώην πρέσβης της Βρετανίας στις ΗΠΑ, Πίτερ Μάντελσον
- Eυρωπαϊκές αγορές: Η σύγχυση από τους δασμούς Τραμπ έφεραν απώλειες
- Ερντογάν για Μητσοτάκη: «Με τα κείμενα που υπογράψαμε, ενισχύσαμε περαιτέρω το νομικό πλαίσιο των σχέσεών μας»
- Η Σλοβακία απειλεί να διακόψει την έκτακτη παροχή ηλεκτρικής ενέργειας προς την Ουκρανία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








