Στο τέλος της “κλίμακας αξιοπιστίας” βρίσκονται τα ΜΜΕ, τα πολιτικά κόμματα, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις και οι δημόσιες υπηρεσίες
Τις Ένοπλες Δυνάμεις, την ΕΛ.ΑΣ. και την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) εμπιστεύεται περισσότερο από όλους τους κατεστημένους θεσμούς ο Έλληνας με βάση τα αποτελέσματα της πρόσφατης Έρευνας της Kapa Research που αναδημοσιεύει η ΕΛΣΤΑΤ.
Στο τέλος της “κλίμακας αξιοπιστίας” βρίσκονται τα ΜΜΕ, τα πολιτικά κόμματα, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις και οι δημόσιες υπηρεσίες.
Τα ευρήματα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, αναλυτικά την εκτίμηση της εμπιστοσύνης των πολιτών στους θεσμούς της ελληνικής πολιτείας.
Δείτε τα αποτελέσματα:
Η εμπιστοσύνη των πολιτών αποτελεί διαχρονικά σημαντική προϋπόθεση για τη διασφάλιση έγκυρης και ποιοτικής στατιστικής πληροφορίας και συντελεί στην εκπλήρωση της αποστολής μας για την παραγωγή και διάδοση χρήσιμων, επίκαιρων και αξιόπιστων στατιστικών στοιχείων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Γιάννης Σαρακάκης ο νέος πρόεδρος του Ελληνοαμερικανού Επιμελητηρίου
- Μεγάλο deal Intralot με Bally’s αξίας 2,66 δισ. δολ. σε μετρητά και μετοχές
- ΕΧΑΕ: Θα αξιολογήσουμε την πρόταση του Euronext με τους συμβούλους
- Ο Νίκος Φλίγκος, νέος διευθύνων σύμβουλος στη Stoiximan
- Υπουργείο Οικονομικών: Δηλώνει «ναι» στην πώληση του Χρηματιστηρίου Αθηνών αλλά θεωρεί πρώιμες τις διαπραγματεύσεις με το Euronext
- Σπύρος Σαπουνάς ο νέος πρόεδρος του ΕΟΦ μετά την παραίτηση Μανωλόπουλου
- Στα 6,90 ευρώ ανά μετοχή το τίμημα σε μετοχές Euronext για την εξαγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών
- ΟΤΕ: Χωρίς το μέρισμα οι μετοχές από την Πέμπτη 3 Ιουλίου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις