Διαδέχεται τον Νίκο Αντιμησάρη
Μετά από τέσσερα χρόνια στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ERGO Ασφαλιστικής, ο κ. Νίκος Αντιμησάρης αποφάσισε να αποχωρήσει από την εταιρεία στο τέλος Μαΐου 2024 για προσωπικούς λόγους. Ως διάδοχός του, διορίζεται ο κ. Ερρίκος Μοάτσος, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα από την 1η Ιουνίου 2024*.
” Tα τελευταία χρόνια, o Νίκος Αντιμησάρης είναι υπεύθυνος για τη θετική πορεία των δραστηριοτήτων μας στην Ελλάδα. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω εκ μέρους ολόκληρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου ERGO και όλων των εργαζομένων μας. Ιδιαίτερα το 2023, όταν η Ελλάδα και η ασφαλιστική αγορά υπέφερε από μία από τις μεγαλύτερες φυσικές καταστροφές των τελευταίων δεκαετιών, οδήγησε την εταιρεία με ασφάλεια σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.
Ο Νίκος Αντιμησάρης επέλεξε να μην συνεχίσει τη συνεργασία του με την ERGO για προσωπικούς λόγους, μια απόφαση για την οποία λυπάμαι βαθύτατα και του εύχομαι κάθε επιτυχία στις μελλοντικές του προσπάθειες”, αναφέρει ο Oliver Willmes, COO της ERGO International AG.
“Με τον Ερρίκο Μοάτσο, εξασφαλίσαμε για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου ένα πολύ έμπειρο στέλεχος του κλάδου, με αποδεδειγμένο ιστορικό στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Μαζί με τη διοικητική ομάδα θα συνεχίσει να υποστηρίζει με συνέπεια την κερδοφόρα πορεία ανάπτυξης της εταιρείας μας στην Ελλάδα. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του”, συνεχίζει ο Oliver Willmes.
Ο Ερρίκος Μοάτσος έχει περισσότερα από τριάντα χρόνια πείρας στην ανώτατη διοίκηση ασφαλιστικών εταιρειών, ιδίως μέσω της επταετούς θητείας του ως Διευθύνοντος Συμβούλου της AXA Ελλάδος.
Προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση, ο κ. Αντιμησάρης θα υποστηρίξει τον νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο (CEO) της ERGO Ασφαλιστικής μέχρι το τέλος Ιουλίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Telegraph: Οι ΗΠΑ αποσύρονται από τις επίσημες ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις για την Ουκρανία
- Κομισιόν για συμφωνία Ουκρανίας – ΗΠΑ για ορυκτά: Ικανοποιημένη γιατί λαμβάνει υπόψη την ένταξη της χώρας στην ΕΕ
- Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα διόδια Αφιδνών στο ρεύμα προς Αθήνα
- Blackbird UAS: Το νέο μη επανδρωμένο αεροσκάφος της ελληνικής αεροναυπηγικής βιομηχανίας UCANDRONE
- Επανήλθε ο Τραμπ: Το Χάρβαρντ θα χάσει το αφορολόγητο καθεστώς του – Είναι αυτό που του αξίζει
- Eurobank: Χωρίς το μέρισμα ύψους 0,105 ευρώ από Δευτέρα (5/5) η μετοχή
- Batur Convertible: Ένα σπάνιο αυτοκίνητο 750 ίππων από τη Bentley
- Ελίζαμπεθ Πίπκο: Από το επιτελείο του Τραμπ, σχολιάστρια στα δελτία ειδήσεων του Antenna
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις