O Falcone κατείχε ηγετικές θέσεις σε πολυτελή ακίνητα στις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένων 4 ετών στην Starwood Hotels & Resorts και πάνω από 10 ετών στην St. Regis Hotels & Resorts
Nέος CEO στην Ora Hospitality, η οποία ανοίγει αυτό το καλοκαίρι το πρώτο της ξενοδοχείο στη Μύκονο ανέλαβε ο Vincenze Falcone.
Το εν λόγω στέλεχος φέρνει στον νέο του ρόλο πάνω από 30 χρόνια παγκόσμιας ηγετικής εμπειρίας στον τομέα της υπερπολυτελούς φιλοξενίας, εντασσόμενος στην ομάδα της ORA από μια 7ετή θητεία στην Bvlgari Hotels & Resorts, όπου ηγήθηκε του Bvlgari Hotel Milano και στη συνέχεια του Bvlgari Hotel Roma ως Γενικός Διευθυντής.
Προηγουμένως, ο Falcone κατείχε ηγετικές θέσεις σε πολυτελή ακίνητα στις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένων 4 ετών στην Starwood Hotels & Resorts και πάνω από 10 ετών στην St. Regis Hotels & Resorts.
Ως Διευθύνων Σύμβουλος, ο Falcone θα επικεντρωθεί στην ενίσχυση της παγκόσμιας θέσης της ORA Hospitality, ηγούμενος παράλληλα βασικών συνεργασιών και πρωτοβουλιών επιχειρηματικής ανάπτυξης για την υποστήριξη της συνεχούς επέκτασης της εταιρείας.
Yπενθυμίζεται ότι πίσω από την Οra Hospitality βρίσκεται ο πάλαι ποτέ βασικός μέτοχος της Wind Hellas, Ναγκίμπ Σαουίρις. Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά τότε, εν μέσω οικονομικής ύφεσης, μεταβίβασε τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας Holding (Weather Finance III) σε ομάδα πιστωτών, αποχωρώντας και αφήνοντας πίσω του χρέη.
Τώρα, ο επιχειρηματίας γυρίζει στην Ελλάδα, κάνοντας βήμα στη φιλοξενία μέσω της εταιρείας του Ora Hospitality, η οποία προς στιγμήν έχει δύο ξενοδοχεία στη Γρενάδα της Καραιβικής, αλλά σύντομα ετοιμάζει το πρώτο ξενοδοχείο της στο νησί της Μυκόνου και συγκεκριμένα στο Καλό Λιβάδι. To εν λόγω κατάλυμα, πεντάστερο και με 88 δωμάτια, θα βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα του ομίλου Ora Developments, επίσης με Πρόεδρο τον Αιγύπτιο επιχειρηματία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Συναγερμός από τον ΕΦΕΤ για σαλμονέλα σε γνωστά προϊόντα χούμους
- ΔΕΗ: Νέο μοντέλο φωτοβολταϊκών χωρίς αρχική επένδυση για νοικοκυριά και επιχειρήσεις
- Οι Έλληνες ξοδεύουν 770 ευρώ τον χρόνο σε έτοιμο φαγητό – Πώς τα σούπερ μάρκετ κερδίζουν μερίδιο από το delivery
- Πράσινα ταμπλό στην Ευρώπη με οδηγό την τεχνολογία
- AUTODIA: Ρεκόρ διανομών άνω των 11 εκατ. ευρώ και επενδύσεις σε τεχνητή νοημοσύνη και κοινωνική προστασία των δημιουργών
- Παραμένει ψηλά ο πληθωρισμός: 4,4% τον Ιούνιο από 5,2% τον Μάιο
- QUEST ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. - Αγορά ιδίων μετοχών
- Συμφωνία Αυστραλίας – Ινδίας για το ουράνιο με το βλέμμα στην πράσινη μετάβαση
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








