Το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την καθυστέρηση καταβολής των δεδουλευμένων στα ΜΜΕ του κόμματος
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει τη συνεχιζόμενη καθυστέρηση καταβολής των δεδουλευμένων Ιουλίου και Αυγούστου στον Ρ/Σ «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5», στην εφημερίδα «Η ΑΥΓΗ» και στην ιστοσελίδα «avgi.gr», καθώς και την απαξιωτική στάση που τηρεί ο βασικός μέτοχος, που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, απέναντι στους εργαζόμενους και στα Μέσα.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση: “Μας εκπλήσσει το γεγονός ότι ο «ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.» ακολουθεί την ίδια τακτική οικονομικής ασφυξίας προς τους εργαζόμενους με στόχο να τους οδηγήσει εκβιαστικά στην έξοδο, που καταγγέλλει -και δικαίως- σε κάθε άλλη περίσταση ανάλογης εργοδοτικής αυθαιρεσίας. Ζητάμε, έστω και την ύστατη στιγμή, την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων και του επιδόματος θερινής αδείας, ώστε να ξεκινήσει άμεσα και καλόπιστα ο διάλογος για βιώσιμη λύση.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση, αποφάσισε να ενισχύσει οικονομικά τους συναδέλφους με το ποσό των 400 ευρώ, προκειμένου να αντιμετωπισθούν όσο γίνεται άμεσα προβλήματα διαβίωσης. Το ποσό αυτό θα διατεθεί από το Απεργιακό Ταμείο της ΕΣΗΕΑ.
Καλούμε τον βασικό μέτοχο «ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.» να συναισθανθεί τη θέση στην οποία έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι, να καταβάλει τα οφειλόμενα και να σταματήσει την αναλγησία που επιδεικνύει έναντι των ανθρώπων οι οποίοι στερούνται πλέον τα βασικά μέσα επιβίωσης”.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Απεργιακές κινητοποιήσεις ετοιμάζει το σωματείο στον σιδηρόδρομο μετά την απόλυση Γενιδούνια
- Μεντβέντεφ για συμφωνία ΗΠΑ-Ουκρανίας για ορυκτά: Ο Τραμπ ανάγκασε το Κίεβο να πληρώσει
- Βολές Μανιατάκη για τις διαδικασίες που ακολουθεί η Βουλή για Τέμπη
- Επιστολή Ευρωβουλευτών σε Μητσοτάκη για το ρόλο Ελλήνων εφοπλιστών στη διακίνηση ρώσικου πετρελαίου
- Κάλπες για δήμους, βαρόμετρο για τα κόμματα, στο Ηνωμένο Βασίλειο
- ΕΥΔΑΠ: Σε αναμονή για τις αναπροσαρμογές στα τιμολόγια και για τον διαγωνισμό για τους νέους υδρομετρητές
- Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τη συμφωνία των ΗΠΑ για τα ορυκτά της Ουκρανίας
- Ο Σύνδεσμος Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων γιόρτασε τα 100 χρόνια του κλάδου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις