Το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την καθυστέρηση καταβολής των δεδουλευμένων στα ΜΜΕ του κόμματος
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει τη συνεχιζόμενη καθυστέρηση καταβολής των δεδουλευμένων Ιουλίου και Αυγούστου στον Ρ/Σ «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5», στην εφημερίδα «Η ΑΥΓΗ» και στην ιστοσελίδα «avgi.gr», καθώς και την απαξιωτική στάση που τηρεί ο βασικός μέτοχος, που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, απέναντι στους εργαζόμενους και στα Μέσα.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση: “Μας εκπλήσσει το γεγονός ότι ο «ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.» ακολουθεί την ίδια τακτική οικονομικής ασφυξίας προς τους εργαζόμενους με στόχο να τους οδηγήσει εκβιαστικά στην έξοδο, που καταγγέλλει -και δικαίως- σε κάθε άλλη περίσταση ανάλογης εργοδοτικής αυθαιρεσίας. Ζητάμε, έστω και την ύστατη στιγμή, την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων και του επιδόματος θερινής αδείας, ώστε να ξεκινήσει άμεσα και καλόπιστα ο διάλογος για βιώσιμη λύση.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση, αποφάσισε να ενισχύσει οικονομικά τους συναδέλφους με το ποσό των 400 ευρώ, προκειμένου να αντιμετωπισθούν όσο γίνεται άμεσα προβλήματα διαβίωσης. Το ποσό αυτό θα διατεθεί από το Απεργιακό Ταμείο της ΕΣΗΕΑ.
Καλούμε τον βασικό μέτοχο «ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.» να συναισθανθεί τη θέση στην οποία έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι, να καταβάλει τα οφειλόμενα και να σταματήσει την αναλγησία που επιδεικνύει έναντι των ανθρώπων οι οποίοι στερούνται πλέον τα βασικά μέσα επιβίωσης”.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Eurostat: Στο 3,1% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα το Φεβρουάριο – Στο 1,9% στην Ευρωζώνη
- Νέο σύστημα Patriot στο Ιντσιρλίκ της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ
- Στα ψάρια, το μέλι και το κρέας κεφαλαιοποιεί την εξαγορά του 24Shopen ο όμιλος Ισηγόνη
- Στο τιμόνι του Ελληνικού Συνδέσμου Συστημάτων Αποθήκευσης Ηλεκτρικής Ενέργειας ο Απόστολος Πάνος
- CEV Challenge Cup: Ο ΠΑΟ κόντρα στη Βαλεφόλια στη Γλυφάδα με φόντο την ευρωκούπα στο βόλεϊ
- Πίνακας με τις τιμές των καυσίμων: Με αμείωτη ένταση η άνοδος και μετά τα μέτρα της κυβέρνησης 11/3
- ΟΑΣΘ και Αναπτυξιακή Νομού Θεσσαλονίκης προχωρούν στη δημιουργία δεύτερου σταθμού φόρτισης
- Το ευρώ υποχωρεί 0,12% στα 1,1529 δολάρια
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








