Τι ανέφερε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός
Στη διαδικασία των τελικών ελέγχων βρίσκονται οι εργασίες προκειμένου να δοθεί εκ νέου στην κυκλοφορία η εθνική οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης, η οποία παραμένει κλειστή από την περασμένη εβδομάδα λόγω των πλημμυρών που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel στον θεσσαλικό κάμπο.
Όπως ανέφερε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός μιλώντας στην ΕΡΤ, η πρόοδος των εργασιών είναι ταχύτερη από ό,τι αναμενόταν.
Ανέφερε, δε, ότι, ενώ αρχικά αναμενόταν η εθνική οδός να ανοίξει το Σαββατοκύριακο, «πιστεύουμε ότι θα ανοίξει πολύ πιο σύντομα», καθώς υποχώρησε η στάθμη των υδάτων στην περιοχή.
Συμπλήρωσε, επιπλέον, ότι καταβάλλεται προσπάθεια να ανοίξει εντός της ημέρας και ενδεχομένως σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.
Ο κ. Αρτοποιός ανέφερε ότι θα δοθεί σίγουρα μία λωρίδα ανά κατεύθυνση, ωστόσο συμπλήρωσε ότι καταβάλλεται προσπάθεια να ανοίξουν σύντομα όλες οι λωρίδες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ασφάλειες: Η αφαίμαξη με τα συμβόλαια υγείας συνεχίζεται – Έφθασαν τα ειδοποιητήρια με νέες αυξήσεις 9%
- Ιβάν Σαββίδης: «Πακετάρει» τα μέσα ενημέρωσης και ρίχνει νέο χρήμα στο Open
- Coca Cola 3E: Τί φέρνουν στην κατανάλωση οι γεωπολιτικές εντάσεις και η αύξηση του καφέ
- Ο Τέλης Μυστακίδης χρηματοδότης του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ
- Τουρκία: Ανέβασε χάρτη στην UNESCO που χωρίζει στα δύο το Αιγαίο
- Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή του Μαραθώνα
- Τραμπ από G7: «Το Ιράν θέλει αποκλιμάκωση»
- Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΑΘΕ και στις σήραγγες Αγ. Κωνσταντίνου – Καμένων Βούρλων
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις