Η Country Garden πλήρωσε κουπόνια ομολόγων την Τρίτη
Η τιμή των μετοχών της κινέζικης εταιρείας ανάπτυξης ακινήτων Evergrande, σημείωσε άλμα πάνω από 70% την Τετάρτη, οδηγώντας σε κέρδη τον κλαδικό δείκτη στο Χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ.
Ο δείκτης των ακινήτων ήταν ο μεγαλύτερος κερδισμένος στον HSI, αλλά ο συνολικός δείκτης Hang Seng βρισκόταν σε αρνητικό έδαφος, παρασυρόμενος από τις μετοχές κλάδων όπως της υγειονομικής περίθαλψης και της βιομηχανίας.
Τα κέρδη έρχονται μετά την κίνηση μιας άλλης εταιρείας της Country Garden να πληρώσει 22,5 εκατομμύρια δολάρια σε κουπόνια ομολόγων την Τρίτη, περιορίζοντας την αποφυγή χρεοκοπίας. Οι πληρωμές των ομολόγων έπρεπε να γίνουν αρχικά τον Αύγουστο, αλλά η Country Garden είχε ζητήσει περίοδο χάριτος 30 ημερών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μέχρι την κατανάλωση στα McDonald’s επηρέασε η πολιτική Τραμπ
- Επίθεση χάκερ και στα Harrods – Τρίτη βρετανική αλυσίδα που δέχτηκε κυβερνοεπίθεση
- Καρυστιανού κατά Κασσελάκη για δηλώσεις του για τα αίτια της πυρόσφαιρας
- Καιρός: Σε άνοδο η θερμοκρασία
- Αποχωρούν ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου και ο αναπληρωτής του
- Κικίλιας: Καμία αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων της ακτοπλοΐας
- Ξανά για δύο κράτη στην Κύπρο μιλάει ο Ερντογάν
- Υπεγράφη η Υπουργική Απόφαση για τον διεθνή διαγωνισμό έρευνας υδρογονανθράκων νοτίως της Πελοποννήσου και της Κρήτης
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις