Ο πανευρωπαϊκός Stoxx 600 ενισχύθηκε 0,26% στις 555,72 μονάδες
Θετικά πρόσημα κατέγραψαν οι περισσότεροι ευρωπαϊκοί δείκτες την Τετάρτη, με εξαίρεση τον γερμανικό DAX που υποχώρησε, καθώς οι επενδυτές αφομοίωσαν την ιστορική απόφαση για το φρένο χρέους στη Γερμανία και την συμφωνία για κατάπαυση πυρός στις ενεργειακές υποδομές μεταξύ Τραμπ – Πούτιν.
Συγκεκριμένα, ο πανευρωπαϊκός Stoxx 600 ενισχύθηκε 0,26% στις 555,72 μονάδες, ενώ ο EuroStoxx 50 ισχυροποιήθηκε 0,44% στις 5.509 μονάδες.
Στους επιμέρους δείκτες, ο γερμανικός DAX έκλεισε με πτώση 0,43% στις 23.292 μονάδες ενώ ο βρετανικός FTSE 100 κέρδισε 0,05% στις 8.709 μονάδες. Ο γαλλικός CAC 40 ενισχύθηκε 0,70% στις 8.171 μονάδες. Στο Μιλάνο ο FTSE MIB ανήλθε με +0,44% στις 39.706 μονάδες ενώ στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ 35 ανήλθε στις 13.410 μονάδες με +0,46%.
Στο ταμπλό, οι γερμανικές αμυντικές μετοχές υποχώρησαν, με την Rheinmetall να σημειώνει απώλειες 5%, και τις Renk Group και Hensoldt να ολοκληρώνουν τις συνεδριάσεις στο -8,2% και -9,3% αντίστοιχα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΗΑΕ: Ιρανικοί πύραυλοι προκάλεσαν πυρκαγιά σε βάση που φιλοξενεί γαλλικές δυνάμεις
- Τηλεδιάσκεψη Γεραπετρίτη με τους επικεφαλής των Πρεσβειών και Προξενείων σε Ιράν και Μ. Ανατολή για την ασφαλή επιστροφή Ελλήνων
- Παχλαβί: Ο θάνατος του Χαμεϊνί δεν είναι «το τέλος»
- Ο Νετανιάχου ανακοινώνει εντατικοποίηση των επιθέσεων στην Τεχεράνη
- Πυροβολισμοί στο Όστιν του Τέξας με νεκρούς και δεκάδες τραυματίες
- Κρίση στο Ιράν: “Έδαφος” για συντονισμένη δράση ψάχνουν Τουρκία και Σαουδική Αραβία
- ΗΠΑ: Μακελειό σε μπαρ στο Όστιν με 3 νεκρούς και 17 τραυματίες
- Χάποελ Τελ Αβίβ: «Η ομάδα είναι στο Ελάτ και θα ταξιδέψει στην Αθήνα»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







