Ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 σημείωσε άνοδο 0,24% και έκλεισε στις 547,89 μονάδες
Ανοδικά έκλεισαν οι ευρωπαϊκές αγορές σήμερα, με τον DAX να είναι η εξαίρεση στο θετικό κλίμα των υπολοίπων, παρά την παράταση της ανακωχής στους δασμούς μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας, ενώ θετικά ήταν τα στοιχεία για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ.
Ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 σημείωσε άνοδο 0,24% και έκλεισε στις 547,89 μονάδες, ενώ ο Euro Stoxx 50 ενισχύθηκε οριακά στις 5.336 μονάδες.
Ο βρετανικός FTSE 100 ενισχύθηκε κατά 0,20% στις 9.147,81 μονάδες, ο γερμανικός DAX κατέγραψε απώλειες 0,23% στις 24.024,78 μονάδες και ο γαλλικός CAC 40 έκλεισε υψηλότερα κατά 0,71% στις 7.753,42 μονάδες.
Στην περιφέρεια, ο ιταλικός FTSE MIB κατέγραψε άνοδο 0,85% στις 41.935 μονάδες, ενώ ο ισπανικός IBEX 35 κέρδισε 0,16% στις 14.879 μονάδες.
Σε επίπεδο τίτλων, ξεχώρισε η Hannover Re καθώς έχασε 2%, αν και ανακοίνωσε αύξηση 38% στα καθαρά κέρδη του δευτέρου τριμήνου σε σχέση με το προηγούμενο έτος, με την αύξηση αυτή να αποδίδεται στη βελτιωμένη απόδοση της ασφαλιστικής εταιρίας στην ασφάλιση περιουσίας και ατυχημάτων και στην ισχυρότερη απόδοση των υπηρεσιών ασφάλισης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Φωτιά στη Χίο: Νέο μήνυμα για εκκένωση Παρπαριάς
- Η νύχτα του Νέρωνα σε όλη τη χώρα: Μήνυμα εκκένωσης και στην Πρέβεζα
- Καίγεται η Αχαΐα: Μήνυμα για απομάκρυνση από Κάτω Αχαΐά
- Χίος: Νέο μήνυμα εκκένωσης των περιοχών Φυτά, Κηπουριές, Διευχά, Σιδηρούντας και Κατάβαση
- Νέο παγκόσμιο ρεκόρ ο Ντουπλάντις 6,29 μ., δεύτερος ο Καραλής 6,02
- Στάχτη 1.500 στρέμματα παρθένου δάσους στα Πετράλωνα Μεσσηνίας
- Ο επιχειρηματίας Σαμίρ Χουλίλε προωθείται για πιθανός κυβερνήτης της Γάζας μετά τον πόλεμο
- Χίος: Eπιχείρηση του λιμενικού για απεγκλωβισμό από τις παραλίες “Λημνιά” και “Αγία Μαρκέλλα”
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις