Ο 50χρονος είχε προσαχθεί εκ νέου για συμπληρωματική κατάθεση εχθές το βράδυ
Σε ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από δόλο μετατράπηκε, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε η ΕΡΤ, η εκ νέου προσαγωγή του 50χρονου κρεοπώλη, που εξετάζεται σε σχέση με την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι στις 5 Ιανουαρίου.
Χθες ο 50χρονος κλήθηκε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση, μετά από νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας. Η κατάθεσή του συνεχίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι το πρωί και τις επόμενες ώρες διαβιβάστηκε η δικογραφία στον εισαγγελέα και από εκεί στον ανακριτή.
Πρόσωπο-κλειδί θεωρήθηκε από την πρώτη στιγμή ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος έχει κληθεί και έχει δώσει τρεις φορές κατάθεση στην αστυνομία.
Τις τελευταίες μέρες, στο «κάδρο» μπήκε ακόμα ένα άτομο, με τον οποίο ο κρεοπώλης φέρεται πως επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί του. Στους αστυνομικούς έχει προκαλέσει εντύπωση το γεγονός ότι οι επίμαχες επικοινωνίες έχουν σβηστεί από το κινητό.
Το συγκεκριμένο άτομο που έδωσε κατάθεση κλήθηκε να δώσει το κινητό του για να γίνει έλεγχος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος προσπάθησε να επικοινωνήσει και με μία γυναίκα, η οποία δεν απάντησε στις κλήσεις του.
Απαντήσεις περιμένουν οι αστυνομικοί και από την άρση του τραπεζικού απορρήτου, όπου θα φανούν οι κινήσεις (αν έγιναν) με τα χρηματικά ποσά στους λογαριασμούς του αγνοούμενου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Boeing: Προς απόλυση οι εργαζόμενοι που απεργούν
- Τί σηματοδοτεί η συνεργασία Skroutz – ACS
- Η Ioniki λανσάρει τα «New York Original Bagel» στην ελληνική αγορά
- Ενταση στο Αιγαίο: Αντι-Navtex από Αθήνα στη Navtex της Τουρκίας για έρευνες στο Αιγαίο
- Έρευνα: Πάνω από 70% των Ελλήνων έχουν κόψει φαγητό εκτός σπιτιού και αγορές ρούχων
- Intralot: Στο 1,10 ευρώ η ελάχιστη τιμή διάθεσης της αύξησης κεφαλαίου
- Βayer: Αποχώρησε η Αγγέλικα Τζέμου, Head of HR και μέλος ΔΣ, μετά από 9 χρόνια
- Η Wall Street σε νέα ιστορικά υψηλά την Πέμπτη, μεικτή εικόνα στο άνοιγμα της Ασίας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις