Δύσκολη είναι η κατάσταση και στη Λεωφόρο Αθηνών
Αυξημένη είναι η κίνηση το πρωί της Παρασκευής 3 Απριλίου στο λεκανοπέδιο Αττικής, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να εντοπίζονται στον Κηφισό.
Συγκεκριμένα, έντονη συμφόρηση καταγράφεται στο ρεύμα της ανόδου, από το ύψος του Αιγάλεω έως τη Νέα Ιωνία, ενώ καθυστερήσεις παρατηρούνται και σε επιμέρους τμήματα της καθόδου.
Δύσκολη είναι η κατάσταση και στη Λεωφόρο Αθηνών, κυρίως από το Χαϊδάρι έως τον Σκαραμαγκά, όπου η κυκλοφορία διεξάγεται με χαμηλές ταχύτητες.
Στη Λεωφόρο Κηφισίας η κίνηση είναι αυξημένη, ιδιαίτερα στο ύψος Αμαρουσίου και Χαλανδρίου, ενώ καθυστερήσεις καταγράφονται και στη Μεσογείων, κυρίως κοντά σε βασικούς κόμβους.
Προβλήματα εντοπίζονται και στη λεωφόρο Αλίμου–Κατεχάκη, καθώς και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά, όπου η κίνηση είναι επιβαρυμένη.
Στην παραλιακή λεωφόρο παρατηρούνται κατά τόπους καθυστερήσεις, κυρίως στο ύψος του Καλαμακίου.
Στην Αττική Οδός καταγράφονται καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 10 έως 15 λεπτών, από τον κόμβο Μεταμόρφωσης έως τον κόμβο Κηφισίας.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 10′-15′ από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας.
— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) April 3, 2026
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ElvalHalcor: Υπερκάλυψη 2,75 φορές στην αύξηση κεφαλαίου των 250 εκατ. ευρώ
- Ευρωπαϊκές αγορές: Κέρδη με το βλέμμα σε σύγκρουση ΗΠΑ – Ιράν και τεχνολογία
- Πράσινο φως από Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για το νέο «Καραϊσκάκη» του Μαρινάκη
- Χαβιέ Τέμπας κατά FIFA: «Καταστρέφει την ποδοσφαιρική βιομηχανία, να παραιτηθεί ο Ινφαντίνο»
- ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε. - ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε. 22 – 07 – 2026
- ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΞΙΩΝ 22 – 07 – 2026
- ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε. - Ανακοίνωση – Εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στη ρυθμιζόμενη αγορά των νέων μετοχών
- Η Πειραιώς επιβραβεύει τις πληρωμές με IRIS Payments στα POS
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








