Δύσκολη είναι η κατάσταση και στη Λεωφόρο Αθηνών
Αυξημένη είναι η κίνηση το πρωί της Παρασκευής 3 Απριλίου στο λεκανοπέδιο Αττικής, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να εντοπίζονται στον Κηφισό.
Συγκεκριμένα, έντονη συμφόρηση καταγράφεται στο ρεύμα της ανόδου, από το ύψος του Αιγάλεω έως τη Νέα Ιωνία, ενώ καθυστερήσεις παρατηρούνται και σε επιμέρους τμήματα της καθόδου.
Δύσκολη είναι η κατάσταση και στη Λεωφόρο Αθηνών, κυρίως από το Χαϊδάρι έως τον Σκαραμαγκά, όπου η κυκλοφορία διεξάγεται με χαμηλές ταχύτητες.
Στη Λεωφόρο Κηφισίας η κίνηση είναι αυξημένη, ιδιαίτερα στο ύψος Αμαρουσίου και Χαλανδρίου, ενώ καθυστερήσεις καταγράφονται και στη Μεσογείων, κυρίως κοντά σε βασικούς κόμβους.
Προβλήματα εντοπίζονται και στη λεωφόρο Αλίμου–Κατεχάκη, καθώς και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά, όπου η κίνηση είναι επιβαρυμένη.
Στην παραλιακή λεωφόρο παρατηρούνται κατά τόπους καθυστερήσεις, κυρίως στο ύψος του Καλαμακίου.
Στην Αττική Οδός καταγράφονται καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 10 έως 15 λεπτών, από τον κόμβο Μεταμόρφωσης έως τον κόμβο Κηφισίας.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 10′-15′ από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας.
— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) April 3, 2026
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Στα σκαριά ο πρώτος super lux οίκος ευγηρίας στην Ελλάδα από επενδυτές του κλάδου της ενέργειας
- TSMC: “Βλέπει” ισχυρή ανάπτυξη λόγω AI και δίνει αυξήσεις 30% στους υπαλλήλους
- ΑΒΑΞ: Αύξηση κύκλου εργασιών 17,3% αλλά πίεση στην κερδοφία το α’ τρίμηνο 2026
- Η Ευρώπη μιλά για «Tech Liberation Day», αλλά πόσο μακριά είναι αυτή η ημέρα
- Η Uber επενδύει 500 εκατ. δολάρια στη Nuro για την ανάπτυξη εμπορικών ρομποταξί
- Τραμπ για Νετανιάχου: Ναι τον ρώτησα αν είναι τρελός, αλλά έχουμε πολύ καλή σχέση
- Μικρή πτώση για το πετρέλαιο μετά τη συμφωνία εκεχειρίας Ισραήλ – Λιβάνου
- ΑΒΑΞ Α.Ε. - Όμιλος ΑΒΑΞ – Οικονομικά Αποτελέσματα 3Μ 2026
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








