Ο Χαράλαμπος Κρομμύδας αναλαμβάνει Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος
Η ΦΑΓΕ Ελλάδας απέκτησε νέο διοικητικό συμβούλιο μετά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 21ης Οκτωβρίου 2025. Στη νέα σύνθεση το διοικητικό συμβούλιο είναι επταμελές και δεν περιλαμβάνεται ο Εμμανουήλ Παπαευθυμίου.
Ο κ. Παπαευθυμίου είχε επανενταχθεί στο Δ.Σ. τον Σεπτέμβριο του 2024, αναλαμβάνοντας ειδικές αρμοδιότητες συμμόρφωσης και εκπροσώπησης, όπως τήρηση αγορανομικών, υγειονομικών κανόνων για προϊόντα και εγκαταστάσεις, εφαρμογή εργατικής & ασφαλιστικής νομοθεσίας (ΕΦΚΑ), κανόνων για εταιρικά οχήματα και δικαίου ανταγωνισμού, καθώς και εκπροσώπηση της εταιρείας ενώπιον αρχών και δικαστηρίων.
Σύμφωνα με τη δημοσιευμένη απόφαση, δεν ορίστηκε νέο πρόσωπο στη θέση του. Σημείο που ξεχωρίζει είναι η αναβάθμιση του κ. Χαράλαμπου Κρομμύδα σε Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο, ρόλος που συνοδεύεται από διευρυμένες εξουσιοδοτήσεις εκπροσώπησης όπου προβλέπεται.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο (θητεία έως 21/10/2030)
Ιωάννης Φιλίππου, πρόεδρος Δ.Σ.
FAGE International S.A., ρόλο αντιπροέδρου Δ.Σ., νομίμως εκπροσωπούμενης από τον Αθανάσιο-Κύρο Φιλίππου.
Αθανάσιος Φιλίππου, διευθύνων σύμβουλος.
Χαράλαμπος Κρομμύδας, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος.
Δημήτριος Φιλίππου, μη εκτελεστικό μέλος.
Δήμητρα (χήρα Κυριάκου) Φιλίππου, μη εκτελεστικό μέλος.
Θεόδωρος Πέππας, μέλος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η DF Inks του Ομίλου Druckfarben εγκαινιάζει νέα ψηφιακή πλατφόρμα για τη βιομηχανία της εύκαμπτης συσκευασίας
- Reuters: Στην Ελλάδα «κολλάει» η άδεια MiCA της Binance – Κίνδυνος αποκλεισμού από την αγορά της ΕΕ
- Μικρομεσαίες επιχειρήσεις: 464 εγκρίσεις και 56,6 εκατ. ευρώ για το «Επιχειρώ Πράσινα» στα νησιά
- Ευρωπαϊκές αγορές: Ακάθεκτος σε ρυθμούς ρεκόρ ο Stoxx 600
- Space Hellas: Ενοποιεί Marketing και Business Development
- Trade Estates: Μέρισμα 0,06 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση 2025
- Ideal Holdings: Επιστροφή κεφαλαίου 0,70 ευρώ ανά μετοχή στους μετόχους
- ελίν: Πτώση τζίρου και επιστροφή σε ζημιές στο α΄ τρίμηνο
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








