"Ο Έντσο Φεράρι αναζητούσε πάντα μια νέα πρόκληση, όπως ακριβώς και εμείς σήμερα" τόνισε ο πρόεδρος της εταιρείας, Τζον Ελκαν
Η Ferrari θα συνεχίσει στο δρόμο προς τον εξηλεκτρισμό των οχημάτων της και ετοιμάζεται να εισέλθει στον κόσμο της ιστιοπλοΐας, ανακοίνωσε σήμερα (16/4) ο πρόεδρος της εταιρείας Τζον Έλκαν κηρύσσοντας την έναρξη της γενικής συνέλευσης των μετόχων της εν λόγω ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας στο Άμστερνταμ.
«Η F80 αντιπροσωπεύει ένα περαιτέρω βήμα προς τα εμπρός στο ταξίδι μας προς τον εξηλεκτρισμό, το οποίο θα διερευνήσουμε περαιτέρω φέτος με την παρουσίαση της ηλεκτρικής Ferrari μας», δήλωσε ο Έλκαν αναφερόμενος σε ένα νέο περιορισμένης κυκλοφορίας μοντέλο που διαθέτει υβριδικό plug-in κινητήρα.
«Παραμείνετε συντονισμένοι. Καθώς συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε το επιχειρηματικό σχέδιό μας, βλέπουμε με εμπιστοσύνη το μέλλον μας. Προσβλέπουμε σε ένα άλλο σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία μας, που θα είναι γεμάτο με περισσότερες αξιομνημόνευτες ενθουσιώδεις στιγμές».
Ο Έλκαν, ο οποίος είναι επίσης ο πρόεδρος της Stellantis, δήλωσε ακόμα πως η έμπνευση για την απόφαση να επεκταθεί η εταιρεία στην ιστιοπλοΐα οφείλεται στον ιδρυτή της Ferrari.
«Ο Έντσο Φεράρι αναζητούσε πάντα μια νέα πρόκληση, όπως ακριβώς και εμείς σήμερα», τόνισε. «Ετοιμαζόμαστε να εισέλθουμε στον κόσμο της ιστιοπλοΐας.
Η αναζήτηση των μέγιστων επιδόσεων στη θάλασσα θα μας προσφέρει νέες ευκαιρίες για καινοτομία σε όρους τεχνολογίας, επιδόσεων και βιωσιμότητας και είμαστε πεπεισμένοι ότι η γνώση μας θα εμπνεύσει τα μελλοντικά αγωνιστικά και σπορ αυτοκίνητά μας».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Εngel & Volkers: Ιδρυσε νέα εταιρεία για το τεχνολογικό hub στην Ελλάδα
- Reuters: Η Γερμανία εξετάζει να κρατικοποιήσει τις δραστηριότητες της Rosneft μετά τις κυρώσεις Τραμπ
- Η FED προχώρησε σε μείωση των επιτοκίων κατά 0,25%
- Δένδιας: Διαγωνισμός για την ανάδειξη του Άγνωστου Στρατιώτη
- Ο Μητσοτάκης εγκαινίασε τη νέα βιοκλιματική όψη του Πενταγώνου
- Πιερρακάκης για τα αιτήματα της ΚΕΔΕ: Τα δημοσιονομικά περιθώρια είναι συγκεκριμένα
- Κλοπή στο Λούβρο: Η εισαγγελέας λέει ότι οι δύο συλληφθέντες αναγνώρισαν «εν μέρει» την εμπλοκή τους
- Ευρωπαϊκές αγορές: Μεικτά πρόσημα περιμένοντας Fed και EKT
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








