Ξεσηκώθηκε η κοινωνία με αυτά που βλέπει και με αυτά που πράττουν οι ανευθυνο-υπεύθυνοι για την απόδοση δικαιοσύνης
Ο κόσμος φαίνεται ότι θα διαδηλώσει την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου που συμπληρώνονται δύο χρόνια για τον άδικο χαμό των 57 ψυχών στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών. Και θα διαδηλώσει με πίστη, ελπίζοντας ότι σε αυτή τη χώρα κάτι μπορεί να αλλάξει κόντρα σε Θεούς και δαίμονες. Οι φίλαθλοι από διάφορες ομάδες δηλώνουν ήδη με τον τρόπο τους παρόντες.
Το βράδυ της Τετάρτης κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης, σήκωσαν μικρά ασπροκόκκινα κομμάτια σχηματίζοντας ένα παζλ με τον αριθμό 57 και από κάτω συνόδευσαν τον αριθμό με τη φράση «ΨΥΧΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ».
Λίγο νωρίτερα στο κλειστό γήπεδο στον «Τάφο του Ινδού», δηλαδή στο γήπεδο που βρίσκεται κάτω από τις κερκίδες του γηπέδου του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, σε αγώνα μπάσκετ γυναικών Παναθηναϊκός-Πανσεραϊκός, φίλαθλοι του Παναθηναϊκού σήκωσαν πανό το οποίο έγραφε: «ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΠΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ….» (και συνέχιζε με το όνομα υπουργού της Κυβέρνησης).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ασφάλειες: Η αφαίμαξη με τα συμβόλαια υγείας συνεχίζεται – Έφθασαν τα ειδοποιητήρια με νέες αυξήσεις 9%
- Ιβάν Σαββίδης: «Πακετάρει» τα μέσα ενημέρωσης και ρίχνει νέο χρήμα στο Open
- Coca Cola 3E: Τί φέρνουν στην κατανάλωση οι γεωπολιτικές εντάσεις και η αύξηση του καφέ
- Ο Τέλης Μυστακίδης χρηματοδότης του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ
- Τουρκία: Ανέβασε χάρτη στην UNESCO που χωρίζει στα δύο το Αιγαίο
- Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή του Μαραθώνα
- Τραμπ από G7: «Το Ιράν θέλει αποκλιμάκωση»
- Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΑΘΕ και στις σήραγγες Αγ. Κωνσταντίνου – Καμένων Βούρλων
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις