«Σήμερα υπάρχει ανάγκη για πολιτικούς που θα προκύπτουν από την κοινωνία, τα κινήματα, τις συλλογικές διαδικασίες, και που θα έχουν μια σχέση κριτικής και όχι υποταγής με τα πολιτικά κόμματα», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Με σκληρή γλώσσα μίλησε για την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Φίλης.
«Δεν έχουμε ανάγκη από Μεσσίες. Δυστυχώς, διεθνώς, αλλά και στην Ελλάδα έχουμε το μοντέλο των πολιτικών του Instagram. Των πολιτικών που γίνονται ξαφνικά γνωστοί από τα πάνω, δεν έχουν σχέση με την κοινωνία, διατυπώνουν τις απόψεις τους όχι πάντα με σαφήνεια, είναι περιηγητές κομμάτων», είπε ο κ. Φίλης μιλώντας στο Action 24.
Σχολίασε πως ο κ. Κασσελάκης υποστήριξε τον Κυριάκο Μητσοτάκη όταν ήταν υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας και πρόσθεσε πως σήμερα υπάρχει ανάγκη για πολιτικούς που θα προκύπτουν από την κοινωνία, τα κινήματα, τις συλλογικές διαδικασίες, και που θα έχουν μια σχέση κριτικής και όχι υποταγής με τα πολιτικά κόμματα.
Στο ερώτημα εάν ο κ. Κασσελάκης είναι «φυτευτός», απάντησε πως «δεν προκύπτει από τις ελληνικές πολιτικές διαδικασίες».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τουρκία: Mείωση 12,1% στο εμπορικό έλλειμμα τον Ιούλιο 2025
- Τζακ Μα: Ο mister “δεν ξέρω τίποτα” που έγινε δισεκατομμυριούχος από το Alibaba
- Παλαιό Φάληρο: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη κατάσταση στη μητέρα της τρίχρονης
- ΕΕΤΤ: Βελτίωση 44% στις ταχύτητες σταθερού διαδικτύου το 2024
- Apple: Εφτασε τα τρία δισεκατομμύρια iPhone σε πωλήσεις από το 2007
- Tesla: Θα πληρώσει 243 εκατ. δολάρια για αποζημίωση σε θύματα του Autopilot
- Τουρκία: Ανακοίνωσε θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο
- Τήνος: Νέα συνάντηση Μητσοτάκη – Τζόκοβιτς στις διακοπές τους
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις