Περισσότερες από 20 προσωπικότητες θα παρακολουθήσουν τις μονομαχίες του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, της Φενέρμπαχτσε και της Μονακό
Όλα είναι έτοιμα και βαδίζουμε ολοταχώς προς την τελική ευθεία για τη διεξαγωγή του φετινού Euroleague Final Four στο Αμπού Ντάμπι, στις 23-25 Μαΐου, το οποίο θα προσελκύσει παίκτες και προπονητές θρύλους του μπάσκετ.
Όπως κάθε φορά, το Final Four της EuroLeague θα συγκεντρώσει διακεκριμένες προσωπικότητες του μπάσκετ και, ασφαλώς, η φετινή διοργάνωση στο Άμπου Ντάμπι, η πρώτη που διεξάγεται εκτός Ευρώπης, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.
Έτσι, περισσότερες από 20 διακεκριμένες προσωπικότητες αναμένεται να παρευρεθούν και να παρακολουθήσουν τις μονομαχίες του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, της Φενέρμπαχτσε και της Μονακό, ανάμεσά τους θρύλοι του ΝΒΑ και κορυφαίοι παίκτες στην ιστορία της EuroLeague, όπως οι Τόνι Πάρκερ, Βλάντε Ντίβατς, Ντίνο Ράτζα και Τόνι Κούκοτς.
Επιπλέον, η πλειοψηφία των μελών της Ομάδας Επετείου 25 ετών της EuroLeague και παίκτες που άφησαν ιστορία, όπως ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Θοδωρής Παπαλουκάς και ο Ρούντι Φερνάντεζ θα είναι παρόντες, με τους διοργανωτές να ετοιμάζουν μια ειδική τελετή-έκπληξη προς τιμήν τους.
Στην εκδήλωση αναμένεται να παραβρεθούν και μερικοί από τους πλέον εμβληματικούς προπονητές της διοργάνωσης, όπως οι Ντέιβιντ Μπλατ, Πίνι Γκέρσον και Σβέτισλαβ Πέσιτς.
Να θυμίσουμε πως οι ημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι για την Παρασκευή 23 Μαΐου.
Ο ημιτελικός ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Παναθηναϊκό θα ξεκινήσει στις 18:00, ενώ ο ημιτελικός μεταξύ Ολυμπιακού και Μονακό θα ακολουθήσει στις 21:00.
Ο αγώνας για την τρίτη θέση και ο τελικός για τον τίτλο θα διεξαχθούν την Κυριακή 25 Μαΐου, με τον μεγάλο τελικό να ξεκινά στις 20:00.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Δολοφονία γερουσιαστή στη Μινεσότα και του συζύγου της
- Η Κίνα στηρίζει το Ιράν στην «υπεράσπιση των νόμιμων δικαιωμάτων του»
- Αναφορές για χτύπημα του Ισραήλ σε ιρανικό κοίτασμα φυσικού αερίου
- Ξανάνοιξαν οι εναέριοι χώροι Ιορδανίας, Συρίας και Λιβάνου
- Ομάν: Ακυρώθηκε όπως αναμενόταν ο προγραμματισμένος γύρος συνομιλιών Ιράν και ΗΠΑ
- Δε σταματά ο Νετανιάχου: Θα έρθουμε πάνω από την Τεχεράνη
- Ινδία: Τεχνικές επιθεωρήσεις σε όλα τα Boeing 787 – Αναζητούν ακόμα στα συντρίμμια σορούς
- 14 Ιουνίου 1987: Η Ελλάδα επικρατεί 103-101 της ΕΣΣΔ και στέφεται πρωταθλήτρια Ευρώπης
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις