Ανάδοχος της έκδοσης ορίστηκε η Εθνική Τράπεζα
Στην έκδοση ομολόγου προχωράει η Flexopack όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η εταιρεία, αποσκοπώντας να αντλήσει το ποσό των 20 εκατ. ευρώ.
Συγκεκριμένα η εταιρεία στην ανακοίνωσή της αναφέρει:
Η Διοίκηση της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «FLEXOPACK ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ» και το διακριτικό τίτλο «FLEXOPΑCK A.E.» (εφεξής «Εταιρεία»), ανακοινώνει ότι υπεγράφη Σύμβαση Κάλυψης Κοινού Ομολογιακού Δανείου, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4548/2018 και του ν. 3156/2003, όπως ισχύουν, συνολικής ονομαστικής αξίας είκοσι εκατομμυρίων Ευρώ (20.000.000 ), το οποίο δάνειο θα καλυφθεί στο σύνολό του από την «Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος», η οποία ορίσθηκε επίσης Πληρεξούσιος Καταβολών και Εκπρόσωπος των Ομολογιούχων.
Το προϊόν του ως άνω Κοινού Ομολογιακού Δανείου θα χρησιμοποιηθεί από την Εταιρεία αφενός μεν για την ολική εξόφληση και αποπληρωμή προηγουμένων κοινών Ομολογιακών Δανείων ύψους 10.500.000 Ευρώ που είχαν καλυφθεί αμφότερα από την «Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος» και αφετέρου ποσό 9.500.000 Ευρώ για την κάλυψη των αναγκών της Εταιρείας σε κεφάλαιο κίνησης μακροπρόθεσμου χαρακτήρα, προς εξυπηρέτηση των εταιρικών της σκοπών και ιδίως του επενδυτικού της προγράμματος .
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Tesla: Θα πληρώσει 243 εκατ. δολάρια για αποζημίωση σε θύματα του Autopilot
- Τουρκία: Ανακοίνωσε θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο
- Τήνος: Νέα συνάντηση Μητσοτάκη – Τζόκοβιτς στις διακοπές τους
- NASA: Στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό το πλήρωμα της NASA SpaceX Crew
- Fed: Η παραίτηση Κούγκλερ από το Δ.Σ. ανοίγει θέση για εκλεκτό του Ντόναλντ Τραμπ
- Meta: Πουλάει assets 2 δισ. δολαρίων σε data centers για συγχρηματοδότηση της ΑΙ
- ΓΕΜΗ: “Καμπανάκι” για τις εκκρεμότητες με πρόστιμα από 1/1/2026
- Πολιτική Προστασία: Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική, Εύβοια και Κρήτη
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις