Ανάδοχος της έκδοσης ορίστηκε η Εθνική Τράπεζα
Στην έκδοση ομολόγου προχωράει η Flexopack όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η εταιρεία, αποσκοπώντας να αντλήσει το ποσό των 20 εκατ. ευρώ.
Συγκεκριμένα η εταιρεία στην ανακοίνωσή της αναφέρει:
Η Διοίκηση της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «FLEXOPACK ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ» και το διακριτικό τίτλο «FLEXOPΑCK A.E.» (εφεξής «Εταιρεία»), ανακοινώνει ότι υπεγράφη Σύμβαση Κάλυψης Κοινού Ομολογιακού Δανείου, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4548/2018 και του ν. 3156/2003, όπως ισχύουν, συνολικής ονομαστικής αξίας είκοσι εκατομμυρίων Ευρώ (20.000.000 ), το οποίο δάνειο θα καλυφθεί στο σύνολό του από την «Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος», η οποία ορίσθηκε επίσης Πληρεξούσιος Καταβολών και Εκπρόσωπος των Ομολογιούχων.
Το προϊόν του ως άνω Κοινού Ομολογιακού Δανείου θα χρησιμοποιηθεί από την Εταιρεία αφενός μεν για την ολική εξόφληση και αποπληρωμή προηγουμένων κοινών Ομολογιακών Δανείων ύψους 10.500.000 Ευρώ που είχαν καλυφθεί αμφότερα από την «Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος» και αφετέρου ποσό 9.500.000 Ευρώ για την κάλυψη των αναγκών της Εταιρείας σε κεφάλαιο κίνησης μακροπρόθεσμου χαρακτήρα, προς εξυπηρέτηση των εταιρικών της σκοπών και ιδίως του επενδυτικού της προγράμματος .
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- LG XBOOM DXL7T: Το φορητό ηχείο που μετατρέπει κάθε αποκριάτικη συνάντηση σε εκρηκτικό πάρτι
- Ανάπτυξη 1% προβλέπεται το 2026 για τη γερμανική οικονομία
- Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του Συμβουλίου Ελέγχου Επικοινωνίας
- Φθηνότερο το καλάθι σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα έναντι της Ευρώπης – “Βαρίδι” ο υψηλός ΦΠΑ
- Δράση 20 εκατ. ευρώ για τις ΜμΕ των Ηπειρωτικών Περιοχών της Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης
- Μικτές τάσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
- QUEST ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. - Αγορά ιδίων μετοχών
- ΑΒΑΞ Α.Ε. - Αγορά Ιδίων Μετοχών
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








