Κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική με 27 πυροσβέστες
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το πρωί σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στα Αμπελάκια Σαλαμίνας, προκαλώντας την άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Στο σημείο επιχειρούν 27 πυροσβέστες, με τη συνδρομή μίας ομάδας πεζοπόρου τμήματος της 1ης Ειδικής Μονάδας Δασικών Επιχειρήσεων (ΕΜΟΔΕ), ενώ έχουν διατεθεί εννέα πυροσβεστικά οχήματα και ένα ελικόπτερο για την αντιμετώπιση της φωτιάς από αέρος.
Στην επιχείρηση κατάσβεσης συνδράμουν, επίσης, υδροφόρες των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ), με στόχο τον περιορισμό και την άμεση κατάσβεση της πυρκαγιάς. Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής παραμένουν σε πλήρη ανάπτυξη στην περιοχή, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί απειλές για κατοικημένες περιοχές.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Vidavo: Στα 2,05 εκατ. ευρώ ο τζίρος, στα 392.000 ευρώ τα καθαρά κέρδη το α΄ εξάμηνο
- Η Qualco αποκτά το 60% της Lever Development Consultants έναντι έως 3,5 εκατ. ευρώ
- QUALCO GROUP Α.Ε. - Ο Όμιλος Qualco αποκτά το 60% της Lever Development Consultants, Επεκτείνοντας την Τεχνολογική του Παρουσία στον Ευρωπαϊκό Δημόσιο Τομέα.
- Noval Property: Καθαρά κέρδη 18 εκατ. ευρώ και χαρτοφυλάκιο 707 εκατ. ευρώ στο α’ εξάμηνο του 2026
- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
- Χρηματιστήριο: Τέταρτο ανοδικό σερί (+0,75%) με οδηγούς τα δυο διυλιστήρια και τις τράπεζες
- ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε. - IR RELEASE H1’26
- ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ A’ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2026
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








