Αυτό ανέφερε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.
Μεγάλες διαστάσεις λαμβάνει η φωτιά στο Βελεστίνο και σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, τα μέτωπα είναι αρκετά. «Είναι άσχημη ημέρα για τον Βόλο και τη Θεσσαλία» είπε ο κ. Αγοραστός στο ERTNEWS.
«Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι προς τον Βόλο, στη βιομηχανική περιοχή όπου έχει φτάσει η φωτιά. Εκεί έχει δοθεί εντολή εκκένωσης βιομηχανικής περιοχής. Είναι πάρα πολύ δύσκολη η πυρκαγιά γιατί εχει πάρα πολλά μέτωπα. Είναι περίεργο πως ξεκίνησαν 4-5 μέτωπα ταυτόχρονα. Η φωτιά είναι ανθρωπογενής. Προειδοποιήσαμε για τον λίβα. Ξέφυγε μέσα από οικισμό η φωτιά. Μεγάλη και άνιση η μάχη που δίνεται», είπε ο κ. Αγοραστός. «Έχουμε πάρα πολλά μέτωπα ανοιχτά αυτή τη στιγμή στο Σέσκλο, στο Βελεστίνο, στη βιομηχανική περιοχή περνάει προς την πάνω πλευρά και δημιουργούνται τεράστια προβλήματα. Και είναι ντροπή. Είναι ντροπή που για οποιονδήποτε λόγο, είτε ηθελημένα ή αθέλητα μπαίνουν αυτές οι φωτιές και μάλιστα είναι είναι ντροπή και γιατί δεν τηρούν τη μνήμη των ανθρώπων που πέφτουν, όπως χθες για τους ήρωες αεροπόρους που έχασαν τη ζωή τους οδυνηρά για να σώσουν ανθρώπινες ζωές και ανθρώπινα αγαθά».
«Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει! Δεν αγαπάνε το σπίτι τους, τη φύση! Δεν αγαπάνε κανέναν! Οι πυροσβέστες δίνουν μάχες, ένας είναι τραυματισμένος με εγκαύματα. Δεν έχει μάνα και παιδιά; Οι φωτιές δεν μπαίνουν μόνες τους, οι φωτιές είναι ανθρώπινες» είπε αγανακτισμένος ο κ. Αγοραστός.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η Fed μείωσε το βασικό επιτόκιο των ΗΠΑ κατά 0,25%
- Δημοσκόπηση Pulse: Μισή μονάδα κέρδισε η ΝΔ από τη ΔΕΘ – Στο 24% στην πρόθεση ψήφου
- Τζιρακιάν Profil: Ο Κασπάρ Μπατανιάν νέο ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος στο ΔΣ
- Στις Αττικές Εκδόσεις η διαφημιστική εκμετάλλευση των όψεων του πύργου Πειραιά
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με μεικτά πρόσημα – Άλμα 17% από Puma
- ΕΚΤΕΡ: Αλλαγές στα μεγέθη των οικονομικών καταστάσεων λόγω μερίσματος
- Cenergy: Στα 95 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το α΄εξάμηνο, αυξημένα κατά 69%
- Ευρώπη Holdings: Αυξημένα έσοδα στα 18,786 εκατ. ευρώ το α΄εξάμηνο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις