Για δυσαρέσκεια του Βερολίνου απέναντι στον Έλληνα υπουργό Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκη κάνει λόγο σε σημερινό της δημοσίευμα η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung.
Όπως μεταδίδει η Deutsche Welle, το γερμανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η δυσαρέσκεια έχει να κάνει με τις δηλώσεις του Έλληνα ΥΠΟΙΚ περί ανάγκης να αναδιαρθρωθεί το ελληνικό χρέος.
Με αφορμή και την ψηφοφορία στη Bundestag για την παράταση της δανειακής σύμβασης, το δημοσίευμα αναφέρει ότι «απέναντι στην πλειοψηφία του γερμανικού κοινοβουλίου βρίσκεται μία πλειοψηφία της κοινής γνώμης, η οποία λέει ήδη: ως εδώ και μη παρέκει».
«Η υπομονή και η προθυμία για έμπρακτη αλληλεγγύη προς την Ελλάδα τείνουν στο τέλος τους.
Ως εκ τούτου, στη μεγάλη πλειοψηφία της ψηφοφορίας του Βερολίνου εμπεριέχεται και ένας μεγάλος κίνδυνος: να το παρεξηγήσουν οι Έλληνες», σημειώνει η εφημερίδα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Euronext: Αύξηση 12,6% για τα EBITDA το γ’ τρίμηνο – Στα 169,0 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη
- Πιερρακάκης: Επί ΣΥΡΙΖΑ έκλεισαν 77 υποκαταστήματα ΕΛΤΑ και έγιναν 100 εκατ. ευρώ απευθείας αναθέσεις
- Έλι Κοέν: Ξανά στο τραπέζι ο αγωγός αερίου από Ισραήλ μέσω Κύπρου – Ελλάδας
- Lamda: Στις 12 Νοεμβρίου ξεκινάει η δημόσια προσφορά για το 7ετές ομόλογο έως 500 εκατ. ευρώ
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με απώλειες – Βουτιά 14,5% από Air France – KLM
- Σομαλία: 5 Έλληνες στο πλήρωμα του τάνκερ της Latsco Marine που κατέλαβαν πειρατές
- Πιερρακάκης για κλείσιμο καταστημάτων ΕΛΤΑ: Δεν ήταν μόνο επικοινωνιακό, αλλά και επιχειρησιακό λάθος
- ElvalHalcor: Όγδοη περίοδος εκτοκισμού ομολογιακού δανείου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








