Μετά την απόφαση του υπ. Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη να τοποθετήσει προσωρινό Συμβούλιο Διοίκησης και νέο διευθύνοντα σύμβουλο, τον Πάνο Ευσταθίου
Σύσσωμο παραιτήθηκε το επιστημονικό συμβούλιο του ΕΟΔΥ. Η παραίτηση ολόκληρου του επιστημονικού συμβουλίου εκτιμάται ότι ήταν το επακόλουθο της δυαρχίας που ξεκίνησε τον περασμένο Δεκέμβριο στον Οργανισμό, μετά την απόφαση του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη να τοποθετήσει προσωρινό Συμβούλιο Διοίκησης και νέο διευθύνοντα σύμβουλο, τον κ. Πάνο Ευσταθίου.
Οι εντάσεις και τριβές που έφερε το νέο σχήμα, οδήγησαν σε μια πρώτη προσπάθεια παραίτησης του επιστημονικού συμβουλίου ήδη πριν από ένα μήνα, η οποία όμως δεν ολοκληρώθηκε καθώς μετά από παρέμβαση του υπουργού, η επιστημονική ομάδα αποφάσισε να κάνει άλλη μία προσπάθεια, που τελικά δεν τελεσφόρησε.
Σχολιάζοντας την παραίτηση ο τ. πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΕΟΔΥ καθ. Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, επισήμανε ότι «το διπλό σχήμα δεν δούλεψε» και ότι ολόκληρη η επιστημονική ομάδα ήδη συνεργάζεται με το υπουργείο και θα συνεχίσει.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χρηματιστήριο: Ηχηρή πτώση 1,37%, «προσγείωση» για ΔΔΑ, βαριές απώλειες για Qualco
- Deutsche Telekom και T-Mobile US εξετάζουν ιστορική συγχώνευση
- Ιρανικό χτύπημα και σε δεύτερο ελληνόκτητο πλοίο στον Περσικό – Οι FT επιμένουν: Κρατείται το «Epaminondas»
- Βουλή: Υπερψηφίστηκε η άρση ασυλίας των 13 βουλευτών της ΝΔ – Μικρές αποκλίσεις «διαφωνούντων»
- ΕΛ. Δ. ΜΟΥΖΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε.Μ. & Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
- AUSTRIACARD HOLDINGS AG - AUSTRIACARD HOLDINGS AG: Πρόθεση διάθεσης ιδίων μετοχών στο πλαίσιο του Share Option Program της 30 Ιουνίου 2023
- Tα 8 μέτρα στήριξης για τις επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης – Οι κοινωνικές ομάδες που ωφελούνται
- ΠΑΣΟΚ: Κατέθεσε τρεις τροπολογίες για τις τράπεζες που «κερδοσκοπούν ασύδοτα με τις προμήθειες»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








