Μετά την ανακοίνωσή της για διάθεση 5 εκατ. κοινών μετοχών της εταιρείας με ιδιωτική τοποθέτηση
Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, η οποία ενημέρωσε για τη διάθεση 5 εκατ. κοινών μετοχών της με ιδιωτική τοποθέτηση μέσω βιβλίου προσφορών σε επιλεγμένους διεθνείς θεσμικούς επενδυτές, προχώρησε σε μία ακόμα ανακοίνωση στην οποία γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι παύει την αγορά ιδίων μετοχών.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:
Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας στις 18 Ιανουαρίου 2024 αποφάσισε την οριστική παύση αγορών ιδίων μετοχών της εταιρείας στο πλαίσιο του προγράμματος που είχε εγκριθεί με την από 20.10.2022 απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της εταιρείας.
Με το εν λόγω πρόγραμμα αποκτήθηκαν συνολικά 2.799.168 ίδιες μετοχές έναντι συνολικού τιμήματος 33.438.054,63 ευρώ (μέση τιμή απόκτησης 11,9457 ευρώ ανά μετοχή). Tο σύνολο των ιδίων μετοχών που κατέχει σήμερα η εταιρεία άμεσα και έμμεσα ανέρχεται σε 10.295.406 μετοχές (ήτοι ποσοστό 9,95% επί του συνόλου των μετοχών της εταιρείας) με μέσο κόστος απόκτησης 7,2929 ευρώ ανά ανά μετοχή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή του Μαραθώνα
- Τραμπ από G7: «Το Ιράν θέλει αποκλιμάκωση»
- Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΑΘΕ και στις σήραγγες Αγ. Κωνσταντίνου – Καμένων Βούρλων
- Κύπρος: Έλαβε αιτήματα για απομάκρυνση πολιτών της ΕΕ από τη Μ. Ανατολή
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με κέρδη όλοι οι δείκτες παρά την ανάφλεξη στη Μ. Ανατολή
- Σαράντης: Μείωση μετοχικού κεφαλαίου μέσω ακύρωσης 3,15 εκατ. ιδίων μετοχών
- Ιράν: Το Ισραήλ βομβάρδισε σε «ζωντανή» μετάδοση το κτίριο της κρατικής τηλεόρασης στην Τεχεράνη
- Reuters: Το αεροπλανοφόρο Νίμιτς κατευθύνεται προς τη Μέση Ανατολή
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις