Επιχειρήσεις

Γενική Συνέλευση Ideal: Εγκρίθηκε η εξαγορά των Αττικών Πολυκαταστημάτων

Παπακωνσταντίνου: «Τα αποτελέσματα εξαμήνου θα ικανοποιήσουν τους μετόχους μας, είτε αυτά προλάβουν να συμπεριλάβουν τις επιδόσεις των Αττικών Πολυκαταστημάτων, είτε όχι».

Το πράσινο φως για την ένταξη των Αττικών Πολυκαταστημάτων στον όμιλο Ideal έδωσε η έκτακτη γενική συνέλευση του ομίλου Ideal που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη. Το ποσοστό απαρτίας ήταν 69,58%.

Σύμφωνα με τη συνέλευση  θα εκδοθούν 7.869.000 νέες μετοχές που θα διατεθούν προς 4,15 ευρώ στους μετόχους των Αττικών Πολυκαταστημάτων, οι οποίοι επιπλέον θα αγοράσουν και το υφιστάμενο πακέτο ιδίων μετοχών της Ideal.

Μετά την όλη διαδικασία, η Ideal θα διαθέτει 48.003.921 μετοχές.

Το επόμενο βήμα είναι η αναμενόμενη έγκριση της εξαγοράς από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, που αναμένεται έως τις 10 Αυγούστου, και στη συνέχεια η τυπική ολοκλήρωση του deal που υπολογίζεται έως το τέλος του ίδιου μήνα.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ideal, Λάμπρο Παπακωνσταντίνου, τα pro forma αποτελέσματα εξαμήνου της εταιρίας θα δημοσιευθούν στις 10 Αυγούστου και εκ των υστέρων θα ακολουθήσει conference call με τους αναλυτές.

Οπως τόνισε ο CEO της Ideal «πιστεύουμε ότι τα αποτελέσματα εξαμήνου θα ικανοποιήσουν τους μετόχους μας, είτε αυτά προλάβουν να συμπεριλάβουν τις επιδόσεις των Αττικών Πολυκαταστημάτων, είτε όχι».

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Επιχειρήσεις

close menu