Παπακωνσταντίνου: «Τα αποτελέσματα εξαμήνου θα ικανοποιήσουν τους μετόχους μας, είτε αυτά προλάβουν να συμπεριλάβουν τις επιδόσεις των Αττικών Πολυκαταστημάτων, είτε όχι».
Το πράσινο φως για την ένταξη των Αττικών Πολυκαταστημάτων στον όμιλο Ideal έδωσε η έκτακτη γενική συνέλευση του ομίλου Ideal που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη. Το ποσοστό απαρτίας ήταν 69,58%.
Σύμφωνα με τη συνέλευση θα εκδοθούν 7.869.000 νέες μετοχές που θα διατεθούν προς 4,15 ευρώ στους μετόχους των Αττικών Πολυκαταστημάτων, οι οποίοι επιπλέον θα αγοράσουν και το υφιστάμενο πακέτο ιδίων μετοχών της Ideal.
Μετά την όλη διαδικασία, η Ideal θα διαθέτει 48.003.921 μετοχές.
Το επόμενο βήμα είναι η αναμενόμενη έγκριση της εξαγοράς από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, που αναμένεται έως τις 10 Αυγούστου, και στη συνέχεια η τυπική ολοκλήρωση του deal που υπολογίζεται έως το τέλος του ίδιου μήνα.
Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ideal, Λάμπρο Παπακωνσταντίνου, τα pro forma αποτελέσματα εξαμήνου της εταιρίας θα δημοσιευθούν στις 10 Αυγούστου και εκ των υστέρων θα ακολουθήσει conference call με τους αναλυτές.
Οπως τόνισε ο CEO της Ideal «πιστεύουμε ότι τα αποτελέσματα εξαμήνου θα ικανοποιήσουν τους μετόχους μας, είτε αυτά προλάβουν να συμπεριλάβουν τις επιδόσεις των Αττικών Πολυκαταστημάτων, είτε όχι».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πρωταγωνιστές οι Κυκλάδες και ο Αργοσαρωνικός στο πρώτο μεγάλο τριήμερο του καλοκαιριού
- H Αθηναϊκή Ριβιέρα, κορυφαίος συνταξιοδοτικός προορισμός στην Ελλάδα, πόσο έχει το τμ, ποιοι έπονται
- Εργα 110 εκατομμυρίων ευρώ στη Δυτική Μακεδονία μέσω ΑΠΔΕ
- Aύξηση 1,9% στα μεικτά κέρδη των κρατικών επιχειρήσεων της Κίνας στο α’ τετράμηνο
- Γιώργος Στάσσης: Καμία επιβάρυνση στους λογαριασμούς από το data center στην Κοζάνη
- Ιnditex (Zara): Σταθερή πορεία στο πρώτο τετράμηνο, με αύξηση 5,8% με φόντο την Μεσανατολική κρίση
- LC Waikiki: Η τουρκική αλυσίδα ένδυσης συνεχίζει την επέλαση στα νησιά, μετά τη Ρόδο, πάει Λέσβο
- Allwyn AG - Προκαταρκτικά Μη Ελεγμένα Οικονομικά Αποτελέσματα Α’ Τριμήνου 2026
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








