Η απόδοση του 10ετούς ομολόγου αυξήθηκε για λίγο έως και 3,7 μονάδες βάσης την ημέρα σε νέο υψηλό συνεδρίασης στο 2,557% μετά τον δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας
Στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων τριών εβδομάδων έφτασαν προσωρινά οι αποδόσεις των γερμανικών ομολόγων, με φόντο την εκλογή του Φρίντριχ Μερτς ως καγκελάριου.
Μετά από μια περιορισμένη αντίδραση της αγοράς ομολόγων στην έκπληξη της Τρίτης, η απόδοση του 10ετούς ομολόγου της Γερμανίας αυξήθηκε για λίγο έως και 3,7 μονάδες βάσης την ημέρα σε νέο υψηλό συνεδρίασης στο 2,557% μετά τον δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας, το υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων τριών εβδομάδων.
Τα σχέδια για την ενίσχυση των δαπανών θεωρούνται ότι αλλάζουν το παιχνίδι για τη γερμανική οικονομία και τις αγορές ομολόγων. Η ανακοίνωσή τους που προκάλεσε σοκ τον Μάρτιο ώθησε το γερμανικό κόστος δανεισμού να σημειώσει το μεγαλύτερο εβδομαδιαίο άλμα από τη δεκαετία του 1990 και οι αποδόσεις των ομολόγων της ευρωζώνης αυξήθηκαν σε όλους τους τομείς, καθώς οι επενδυτές προετοιμάζονταν για πρόσθετο δανεισμό και ισχυρότερη ανάπτυξη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Α.Τ.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Κηδείες τριών δημοσιογράφων στη Βηρυτό
- Ιράν: Περιμένουμε άφιξη χερσαίων αμερικανικών στρατευμάτων
- Ισχυρό πλήγμα για ΗΠΑ: Καταστράφηκε για πρώτη φορά σε μάχη το ιπτάμενο ραντάρ AWACS (E-3)
- Διαδηλώσεις σε ΗΠΑ, Ευρώπη κατά πολέμου και Τραμπ – Κεντρικός ομιλητής στη Μινεσότα ο Μπρους Σπρίνγκστιν
- Χτυπήθηκαν γραφεία τηλεοπτικού σταθμού του Κατάρ στην Τεχεράνη από ισραηλινά πυρά
- Formula 1: Θρίαμβος Αντονέλι στη Σουζούκα
- Στο Πακιστάν οι υπουργοί εξωτερικών Πακιστάν, Αιγύπτου, Τουρκίας και Σαουδικής Αραβίας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








