Ελλάδα

Γερμανία – Ελλάδα: Η αφιέρωση της Εθνικής Ελπίδων στον Πάνο Ρούτσι μετά τη νίκη

Financialreport.gr

Ύψωσαν την ελληνική σημαία, πάνω στην οποία ήταν γραμμένο το μήνυμα «ο πατέρας που νίκησε το σκοτάδι»

H Eθνική Ελπίδων τίμησε τον Πάνο Ρούτσι με μια συγκινητική χειρονομία, μετά τη νίκη της 3- 2 επί της Γερμανίας, χθες το βράδυ (19/10).

Όλοι μαζί ύψωσαν την ελληνική σημαία, πάνω στην οποία ήταν γραμμένο το μήνυμα «ο πατέρας που νίκησε το σκοτάδι», αφιερώνοντάς του τη νίκη ως ένδειξη σεβασμού στον αγώνα που έδωσε το προηγούμενο διάστημα.

Ο Πάνος Ρούτσι είναι ο πατέρας του 22χρονου Ντένις που σκοτώθηκε στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Ο Πάνος Ρούτσι έκανε απεργία πείνας, ζητώντας να πραγματοποιηθεί η εκταφή της σορού του γιου του και μετά από 23 ημέρες, σταμάτησε «αφού ικανοποιήθηκαν τα αιτήματά του».

Η Ελλάδα επικράτησε με 3-2 της δευτεραθλήτριας Ευρώπης, σπάζοντας το τετραετές αήττητο των Γερμανών στα προκριματικά.

Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στη Γένα, πετυχαίνοντας δεύτερη νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές και ανέβηκε μόνη πρώτη στην κορυφή του ομίλου με έξι βαθμούς.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu