Πολλοί στο Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα προκρίνουν τον Μπόρις Πιστόριους
Η ηγεσία του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Γερμανίας (SPD) θα συναντηθεί το βράδυ της Τρίτης για να συζητήσει εάν ο Όλαφ Σολτς θα πρέπει να είναι υποψήφιος του κόμματος για καγκελάριος στις επερχόμενες πρόωρες εκλογές, δήλωσε στο Reuters με γνώση του ζητήματος, επιβεβαιώνοντας αναφορές σε γερμανικά μέσα ενημέρωσης.
Εκπρόσωπος του SPD είπε, ωστόσο, ότι οι αναφορές των μέσων ενημέρωσης για έκτακτη συνεδρίαση ήταν ψευδείς, προσθέτοντας ότι οι αναπληρωτές αρχηγοί του SPD απλώς πραγματοποιούσαν μια τακτική τηλεφωνική διάσκεψη για την οργάνωση της προεκλογικής εκστρατείας.
Η συνάντηση, εάν επιβεβαιωθεί, έρχεται εν μέσω αυξανόμενων εκκλήσεων εντός του SPD ο Σολτς να παραιτηθεί ως υποψήφιος υπέρ του δημοφιλέστερου υπουργού Άμυνας, Μπόρις Πιστόριους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Προς τα Μέγαρα η φωτιά από τη Βοιωτία: 112 για εκκενώσεις
- Ο υπουργός «κάμεραμαν» Γεωργιάδης επισκέπτεται τις πληγείσες περιοχές
- Αίγιο: Βελτιωμένη η εικόνα της φωτιάς
- Συλλήψεις για τη πυρκαγιά σε Άγιο Βασίλειο, Πόρτο Γερμενό: Τι δείχνουν οι έρευνες για τα δίκτυα ηλεκτροδότησης
- Το δίλημμα που διχάζει: 50.000 στο χέρι ή 1 εκατ. με κορώνα-γράμματα;
- Ουρές για να βγάλουν διαβατήρια με τις παλιές ταυτότητες (Βίντεο)
- Ο Τραμπ απέκτησε… δικό του αυτοκινητόδρομο – Πόσο κοστίζει
- Τρεις νεκροί και επτά τραυματίες από πυροβολισμούς έξω από εστιατόριο στο Αϊντάχο
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








