Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, αναφορικά με τις φήμες που κυκλοφόρησαν και ενέπλεκαν υπουργός στο τραγικό δυστύχημα της Αίγινας.
Η τραγωδία δεν αφήνει περιθώρια ανοχής σε ψεύδη, δηλώνει και τονίζει ότι «για τους συκοφάντες αυτή τη φορά ζητήθηκε από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ο άμεσος εντοπισμός τους, προκειμένου να υποστούν τις συνέπειες».
Αναλυτικά:
«Κακοήθεις ούτως ή άλλως. Απελπισμένοι γιατί κάθε σχέδιο αποδόμησης της κυβέρνησης ναυαγεί εξακολουθητικά. «Ανακάλυψαν» σήμερα στους επιβαίνοντες στο φονικό ταχύπλοο και στην παρέα του κατηγορούμενου, τους υπουργούς Αλέκο Φλαμπουράρη, Γιώργο Σταθάκη και Θοδωρή Δρίτσα. Αφού το δυστύχημα έγινε στην Αίγινα και δύο εκ των τριών υπουργών έχουν σπίτι στην Αίγινα, άρα αυτοί προκάλεσαν το δυστύχημα.
Η τραγωδία όμως δεν αφήνει περιθώρια ανοχής σε ψεύδη. Για τους συκοφάντες αυτή τη φορά ζητήθηκε από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ο άμεσος εντοπισμός τους, προκειμένου να υποστούν τις συνέπειες».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Wall Street: Περιόρισε τις απώλειες και έκλεισε με μικτές τάσεις
- Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης από τη Fitch: Η Ελλάδα αναβαθμίστηκε σε BBB με σταθερές προοπτικές
- Lamda Development: Στο 3,8% η απόδοση των ομολογιών, 1,54 φορά η κάλυψη της δημόσιας προσφοράς
- e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών της εβδομάδας που έρχεται
- Και ο Κόκκαλης μέσω Intracom στην αύξηση κεφαλαίου της Regency Hellenic Investments S.A.
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν πτωτικά, αλλά με εβδομαδιαία κέρδη 1,2%
- Ελβετία: Επενδύσεις 200 δισ. δολαρίων στις ΗΠΑ, ως αντάλλαγμα για τη μείωση των δασμών
- Η Λάμψα επενδύει σε τουρισμό και καζίνο μέσω της Regency Hellenic Investments S.A.
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








