Για τις 22 Ιουνίου μετατέθηκε η προθεσμία για την υποβολή δεσμευτικών προσφορών για την αποκρατικοποίηση του 100% της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της ΕΕΣΣΤΥ, κατόπιν αιτήματος των ενδιαφερόμενων επενδυτών.
Η απόφαση ελήφθη από το διοικητικό συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ. Σημειώνεται ότι η αρχική προθεσμία ήταν η 31η Μαΐου.
Κατά την πρώτη φάση του διαγωνισμού, ενδιαφέρον είχαν εκδηλώσει οι Ιταλικοί Σιδηρόδρομοι, οι Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι (RZD) και η ελληνική κατασκευαστική εταιρεία ΓΕΚ Τέρνα.
Η ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ αποφάσισε την τροποποίηση του χρονοδιαγράμματος για τους διαγωνισμούς πώλησης του 100% της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της ΕΕΣΣΤΥ, κατόπιν αιτημάτων των ενδιαφερομένων επενδυτών.
Η υποβολή των δεσμευτικών προσφορών μετατίθεται για τις 22/6/2016 από τις 31/5/2016».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Στο στόχαστρο της αντιπολίτευσης ο Γ. Μυλωνάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ
- Υπ. Ανάπτυξης: Παρατείνεται η απαγόρευση προωθητικών ενεργειών σε ανατιμήσεις
- Τραμπ: Η Ινδία προσέφερε μηδενικούς δασμούς, αλλά είναι αργά
- Το εσωτερικό του νέου Audi Q3
- Ευρωπαϊκές αγορές: Ποδαρικό στον Σεπτέμβριο με μικρά κέρδη
- Χανιά: Στον εισαγγελέα οδηγούνται οι συλληφθέντες για εγκληματική οργάνωση
- Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στη Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής
- «Ριβιέρα της Γάζας» υπό αμερικανική διοίκηση: Το μεταπολεμικό σχέδιο ανασυγκρότησης χωρίς Παλαιστίνιους
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις