Σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και τον Γιώργο Φλωρίδη με ανάρτησή του στο Χ
Σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και τον υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Φλωρίδη, για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, εξαπέλυσε με ανάρτησή του στο Χ, ο Στέφανος Κασσελάκης.
Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας, χαρακτηρίζει τον κο Φλωρίδη, ως “λογιστή του λαθρεμπορίου”, ενώ επιτίθεται ουσιαστικά στον πρωθυπουργό, για αντιφάσεις στις οποίες υποπίπτει στα λεγόμενά του.
“Σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης Γ. Φλωρίδης (πρώην ΠΑΣΟΚ) έγινε «λογιστής του λαθρεμπορίου» λέγοντάς μας: «γιατί να συγκαλύψουμε, όταν το κέρδος από το λαθρεμπόριο δεν θα ξεπερνούσε τα 3.000€” και συνεχίζει “αν θέλει ο Κ. Μητσοτάκης, οι υπουργοί του και ίδιος να σκύψουν το κεφάλι μπροστά στους συγγενείς των θυμάτων, ας αρχίσουν με το να κλείσουν το στόμα τους μπροστά στη Δικαιοσύνη”.
Η ανάρτησή του:
Λίγες μέρες μετά τις διαδηλώσεις της ελληνικής κοινωνίας για το έγκλημα των Τεμπών και τη συγκάλυψή του, ο Κ. Μητσοτάκης σε συνέντευξή του άφηνε ανοικτό το ενδεχόμενο ύπαρξης παράνομου φορτίου στην εμπορική αμαξοστοιχία -που είχε αποκλείσει προεκλογικά- και παρακαλούσε να υπήρχαν βίντεο της αμαξοστοιχίας.
Ξαφνικά με την τύχη του Κ. Μητσοτάκη «βρίσκονται» βίντεο όπως ζητούσε.
Από τη μία ο Καπερνάρος τα ανακαλύπτει στις 5 Φεβρουαρίου και από την άλλη ο υπάλληλος στις 8 Φεβρουαρίου, όπως ο ίδιος κατέθεσε ενόρκως.
Σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης Γ. Φλωρίδης (πρώην ΠΑΣΟΚ) έγινε «λογιστής του λαθρεμπορίου» λέγοντάς μας: «γιατί να συγκαλύψουμε, όταν το κέρδος από το λαθρεμπόριο δεν θα ξεπερνούσε τα 3.000€»
Ο πολιτικός υπεύθυνος της Δικαιοσύνης επιχείρησε να κατευθύνει το πόρισμά της, ενώ εκκρεμεί η ανακριτική διαδικασία!
Να σταματήσει ο Υπουργός Δικαιοσύνης και το αφεντικό του να παρεμβαίνουν έμμεσα ή άμεσα στη δικαιοσύνη!
Αυτή είναι η ζούγκλα του πρωθυπουργού. Η απροκάλυπτη παρέμβαση στη δικαστική εξουσία. Γι’ αυτό και οι πολίτες δεν εμπιστεύονται τη Δικαιοσύνη.
Αν θέλει ο Κ. Μητσοτάκης, οι υπουργοί του και ίδιος να σκύψουν το κεφάλι μπροστά στους συγγενείς των θυμάτων, ας αρχίσουν με το να κλείσουν το στόμα τους μπροστά στη Δικαιοσύνη.
Λίγες μέρες μετά τις διαδηλώσεις της ελληνικής κοινωνίας για το έγκλημα των Τεμπών και τη συγκάλυψή του, ο Κ. Μητσοτάκης σε συνέντευξή του άφηνε ανοικτό το ενδεχόμενο ύπαρξης παράνομου φορτίου στην εμπορική αμαξοστοιχία -που είχε αποκλείσει προεκλογικά- και παρακαλούσε να υπήρχαν…
— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) February 17, 2025
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- BlackRock: Συμφωνία με τα συνδικάτα για θέσεις εργασίας στις κατασκευές των data centers
- Intel: Σχεδιάζει πώληση μετοχών 15 δισ. δολαρίων για να χρηματοδοτήσει τη μεγάλη επέκταση στα chips
- Wall Street: Ήπια άνοδος για S&P 500 και Nasdaq με το βλέμμα στα Στενά του Ορμούζ
- Η Μπιγιονσέ αποκτά τον πλήρη έλεγχο του ουίσκι SirDavis μετά την αποχώρηση της LVMH
- Τζεφ Μπέζος: Κοντά σε συμφωνία για την αγορά άνω του 30% της Λίβερπουλ
- Καυτό καλοκαίρι και στην «αντλία»: Η χώρα παραμένει στις ακριβότερες της Ευρώπης στα καύσιμα
- Πετρελαιοκηλίδα 390 τετρ. χλμ. ανοικτά του Ομάν από δεξαμενόπλοιο του «σκιώδους στόλου»
- Ισμαΐλ Μπαγαΐ προς Τραμπ: «Οι Ιρανοί έδειξαν ότι είναι επαγγελματίες σκακιστές»
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







