Τουλάχιστον 100 υπάλληλοι χάνουν τη δουλειά τους, σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στην υπόθεση
Τους υπαλλήλους της μονάδας cloud ότι πρόκειται να γίνουν περικοπές, ενημέρωσε η Google, η οποία προχωρά σε απολύσεις που πλήττουν διαφορετικές ομάδες από τη μονάδα cloud της Google.
Σύμφωνα με το CNBC, οι περικοπές θα αφορούν πόστα από τις πωλήσεις, τη συμβουλευτική, τη στρατηγική «go to market», το τμήμα λειτουργιών και τη μηχανική.
Τουλάχιστον 100 υπάλληλοι χάνουν τη δουλειά τους, σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στην υπόθεση.
«Όπως έχουμε πει στο παρελθόν, συνεχίζουμε να εξελίσσουμε την επιχείρησή μας ώστε να ανταποκρίνεται στις προτεραιότητες των πελατών μας και στη σημαντική ευκαιρία που έχουμε μπροστά μας», είπε εκπρόσωπος της Alphabet. «Διατηρούμε τη δέσμευσή μας να επενδύουμε σε τομείς που είναι κρίσιμοι για την επιχείρησή μας και διασφαλίζουν τη μακροπρόθεσμη επιτυχία μας».
Η Google ξεκίνησε να κάνει απολύσεις από τις αρχές του 2023. Έκτοτε οι εργαζόμενοι έχουν διαμαρτυρηθεί ότι εργάζονται με πιο σφικτές προθεσμίες και πιο περιορισμένους πόρους, ενώ δεν υπάρχουν ευκαιρίες ανέλιξης, παρά τα κέρδη-ρεκόρ που σημειώνει η εταιρεία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πειραιώς: Στο 2% η ανάπτυξη το 2026, αλλά στο 1,7% το 2027 λόγω τέλους του Ταμείου Ανάκαμψης
- ΔΥΠΑ: Το Σάββατο 29/11 η 48η Ημέρα Καριέρας στη Δράμα
- Χωρίς Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ αύριο (29/11) η Αθήνα από τις 10:00 έως τις 14:00
- Συνάλλαγμα: Το ευρώ υποχωρεί στα 1,1572 δολάρια
- Ηλεκτρονικές αγορές: Αυξήθηκαν από 22% σε 91% σε όλες τις περιφέρειες της ΕΕ το 2024 – Μακράν η Ολλανδία
- Ομιλος Aktor: Απέσπασε τη διάκριση “Silver Medal Award” από την EcoVadis
- Μείωση 1,7% στις τιμές παραγωγού στη βιομηχανία τον Οκτώβριο – Μεγάλη πτώση 42,2% στην ενέργεια
- ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 0,7% του τζίρου στο λιανεμπόριο τον Σεπτέμβριο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








