Τέσσερις απευθείας εβδομαδιαίες πτήσεις κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή
H Air Arabia, ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας χαμηλού κόστους στη Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική, εγκαινίασε σήμερα 1η Ιουλίου 2024 την πρώτη πτήση που συνδέει τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών με το Διεθνές Αεροδρόμιο Σάρτζα με τέσσερις απευθείας εβδομαδιαίες πτήσεις κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή.
Η τελετή υποδοχής της πρώτης πτήσης πραγματοποιήθηκε στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, όπου και παρευρέθηκαν ο Adel Al Ali, CEO του Ομίλου Air Arabia, o Πρέσβης της Ελληνικής Δημοκρατίας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, κ. Αντώνης Αλεξανδρίδης, ο Πρέσβης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Ελλάδα, Dr Ali Obaid Al Dhaheri, καθώς και ανώτερα στελέχη και προσκεκλημένοι. Ακολούθως, στο επίσημο Gala δείπνο που πραγματοποιήθηκε την ίδια ημέρα, την έναρξη των πτήσεων της Air Arabia χαιρέτησε θερμά με την ομιλία της, η Υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη.
Ο Adel Al Ali, CEO του Ομίλου Air Arabia, δήλωσε: «Η Αθήνα είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στο επεκτεινόμενο δίκτυό μας στην ΕΕ από τη Σάρτζα, ΗΑΕ, ακολουθώντας το Μιλάνο και την Κρακοβία. Το νέο αυτό δρομολόγιο προσφέρει στους πελάτες μας στα ΗΑΕ, και πέραν αυτών, περισσότερες ευκαιρίες να εξερευνήσουν την Ελλάδα με τις γνωστές μας υπηρεσίες υψηλής αξίας. Η έναρξη των απευθείας πτήσεων προς την Αθήνα επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε στους επιβάτες μας άνετες, προσβάσιμες και οικονομικές επιλογές συνδεσιμότητας. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους πελάτες μας στην πτήση μας για να γνωρίσουν την πλούσια ιστορία και την πολιτιστική κληρονομιά της Αθήνας».
Η Air Arabia διαθέτει έναν σύγχρονο στόλο 74 αεροσκαφών Airbus A320 και A321.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μέχρι την κατανάλωση στα McDonald’s επηρέασε η πολιτική Τραμπ
- Επίθεση χάκερ και στα Harrods – Τρίτη βρετανική αλυσίδα που δέχτηκε κυβερνοεπίθεση
- Καρυστιανού κατά Κασσελάκη για δηλώσεις του για τα αίτια της πυρόσφαιρας
- Καιρός: Σε άνοδο η θερμοκρασία
- Αποχωρούν ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου και ο αναπληρωτής του
- Κικίλιας: Καμία αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων της ακτοπλοΐας
- Ξανά για δύο κράτη στην Κύπρο μιλάει ο Ερντογάν
- Υπεγράφη η Υπουργική Απόφαση για τον διεθνή διαγωνισμό έρευνας υδρογονανθράκων νοτίως της Πελοποννήσου και της Κρήτης
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις