Πιο περιορισμένο σε σχέση με τα καταστήματα-κτίρια της Αθήνας
Επεκτείνουν το δίκτυό τους στη Βόρεια Ελλάδα τα πολυκαταστήματα Hondos Center.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτές τις ημέρες άνοιξε ένα νέο concept καταστήματος στην οδό Eγνατίας στη Θεσσαλονίκη.
Λίγο πιο μικρό από τα άλλα και με πιο περιορισμένους κωδικούς, όπως αναφέρεται από την εταιρεία, το καινούργιο αυτό κατάστημα δίνει βαρύτητα στη λειτουργικότητα και τη γρήγορη εξυπηρέτηση.
Αυτό το σημείο θα λειτουργήσει ενισχυτικά στην πόλη της Θεσσαλονίκης, μαζί με τα ήδη υπάρχοντα καταστήματα όπως το Hondos Center στην Αριστοτέλους και στον Εύοσμο και το Hondos Center Apollonia Politia κοντά στο αεροδρόμιο Μακεδονία.
Υπενθυμίζεται ότι για τη διετία 2024-2025 σύμφωνα με στελέχη της αγοράς, αλλά και πρόσφατη μελέτη της ICAP για τον κλάδο, αναμένεται περαιτέρω άνοδος της αξίας της εγχώριας αγοράς καλλυντικών, με ρυθμό 3%-4%.
Επιπλέον τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται αυξημένο καταναλωτικό ενδιαφέρον στην Ελλάδα για καλλυντικά φυσικής προέλευσης, μη δοκιμασμένα σε ζώα, καθώς επίσης και για προϊόντα με βάση το ελαιόλαδο, πολλά από τα οποία εξάγονται, γεγονός που αναμένεται να καθορίσει την παραγωγή τα επόμενα χρόνια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Γενική απεργία στη Δυτική Μακεδονία για τις 16/12 αποφάσισαν φορείς και σύλλογοι στο μπλόκο της Σιάτιστας
- Χρηματιστήριο: Έμεινε κοντά στις 2.100 μονάδες – Ράλι από ΕΚΤΕΡ, ΑΒΑΞ και CrediaBank
- Σύμβαση 6,5 εκατ. ευρώ για MEVACO χωρίς αναφορά του αντισυμβαλλομένου
- ΑΔΜΗΕ: Κάμψη κερδών στο 9μηνο, αλλά στο φουλ οι επενδύσεις – Διανομή προμερίσματος €0,121 ευρώ μετοχή
- Ανακοινώθηκαν οι Συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (Ε.Β.Ε.) για τις Πανελλήνιες του 2026
- Έκκληση στους αγρότες από τα τουριστικά γραφεία για ελεύθερη διέλευση τουριστικών λεωφορείων
- Volkswagen Smart Deals: Ειδικές τιμές στα αμιγώς ηλεκτρικά ID με όφελος έως €17.500
- Ανάκληση παρτίδας λικέρ «DISARONNO» λόγω πιθανής παρουσίας θραυσμάτων γυαλιού
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








