Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου διευκρίνισε πως η συνομιλία με τους δημοσιογράφους δεν θα λάβει χώρα στην αίθουσα Τύπου με το σύνολο των διαπιστευμένων δημοσιογράφων
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε στο δίκτυο Truth Social ότι θα παραχωρήσει σήμερα συνέντευξη Τύπου, χωρίς να δίνει λεπτομέρειες για το σχήμα, τον τόπο ή συγκεκριμένη ώρα, κατά τη 17η ημέρα του πολέμου στη Μέση Ανατολή.
«Συνέντευξη Τύπου σήμερα», έγραψε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, διευκρινίζοντας ότι αυτό θα γίνει πριν από μια συνεδρίαση που προβλέπεται για τις 11:45 τοπική ώρα (17:45 ώρα Ελλάδας) του διοικητικού συμβουλίου του Κέντρου Παραστατικών Τεχνών Τζ. Φ. Κένεντι (Kennedy Center) στην Ουάσινγκτον.
Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου διευκρίνισε πως η συνομιλία με τους δημοσιογράφους δεν θα λάβει χώρα στην αίθουσα Τύπου με το σύνολο των διαπιστευμένων δημοσιογράφων, αλλά με κάπως πιο ανεπίσημο τρόπο και με λιγότερους εκπροσώπους του Τύπου, με τα ΜΜΕ που αποτελούν μέρος του προεδρικού “pool” αμέσως πριν από την έναρξη της συνεδρίασης αυτής.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- QUALITY AND RELIABILITY Α.Β.Ε.Ε. - ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΧΡΗΣΗΣ 2025
- QUALITY AND RELIABILITY Α.Β.Ε.Ε. - Οικονομική έκθεση QUALITY & RELIABILITY Α.Β.Ε.Ε. (2025,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)-iXBRL
- Ρ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ - Οικονομική έκθεση Ρ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ (2025,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)
- Το ρεσάλτο του Ισραήλ στην Κρήτη σε πλοιάρια που πήγαιναν βοήθεια στη Γάζα και οι ευχαριστίες προς την ελληνική Κυβέρνηση
- Ο ΔΣΑ ζητά την παραίτηση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την υπόθεση των υποκλοπών
- Το Ιράν απειλεί με «μακρά και επώδυνα» πλήγματα εάν οι ΗΠΑ επαναλάβουν επιθέσεις
- Πρόταση προανακριτικής κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ για Λιβανό και Αραμπατζή λόγω του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Στο ΠΑΣΟΚ προσχώρησε ο Νικόλας Φαραντούρης
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








