Επιχειρήσεις

Hyatt: Κάνει έξι τα ξενοδοχεία στην Ελλάδα-Εγκαίνια τον Ιούνιο για το Zoetry στη Χαλκιδική

Άποψη του νεότευκτου Zoetry στη Χαλκιδική

''Η Χαλκιδική είναι τέλεια περιοχή για το brand Zoetry"' είχε τονίσει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Πρόεδρος του ομίλου Javier Coll

Ενισχύει ακόμα περισσότερο το χαρτοφυλάκιό της στην Ελλάδα η Hyatt, τη στιγμή που, ήδη, διατηρεί σε διάφορα σημεία της χώρας πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα τα τελευταία χρόνια, με στόχευση τόσο στους επισκέπτες πόλης, όσο και στους καλοκαιρινούς παραθεριστές.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στον όμιλο Ηyatt ανήκει το μεγαλύτερο, από πλευράς κλινών, μετά την επέκτασή του το 2022, ξενοδοχείο στην Αθήνα, το Grand Hyatt, ενώ η εταιρεία διαθέτει και ξενοδοχείο, το Hyatt Regency, στη Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον, ο ξενοδοχειακός όμιλος και ξενοδοχεία σε ελληνικά νησιά, το Magma στη Σαντορίνη, το Dreams Corfu στην Κέρκυρα, αλλά και το AluaSoul στη Ζάκυνθο.

Σε αυτό το πλαίσιο, έρχεται και η νέα επένδυση στης Hyatt, αυτή τη φορά στη Χαλκιδική, καθώς τον προσεχή Ιούνιο ανοίγει τις πύλες του το 5άστερο ξενοδοχείο του ομίλου, υπό την επωνυμία Zoëtry.

Σύμφωνα με πληροφορίες του financialreport.gr, το νέο Zoëtry Halkidiki Resort & Spa βρίσκεται στην περιοχή της Σάνης, εκεί όπου βρίσκονται ξενοδοχεία και άλλων ομίλων, σκαρφαλωμένο στην πλαγιά ενός βράχου, ενώ θα διαθέτει 105 δωμάτια και σουίτες.

Επίσης, ανάμεσα στα διαθέσιμα για τους πελάτες amenities του ξενοδοχείου, βρίσκονται εγκαταστάσεις όπως σπα, γυμναστήριο, εξωτερική πισίνα, δύο γκουρμέ à la carte εστιατόρια, ένα μπουφέ και τρία μπαρ.

Javier Cοll: Ώριμη και με ευκαιρίες ανάπτυξης η ελληνική αγορά

Σημειώνεται ότι η Hyatt είναι αμερικανική αλυσίδα ξενοδοχείων, με έδρα το Σικάγο και έτος ίδρυσης το 1957.

Στην παρούσα φάση, έχει στο χαρτοφυλάκιό της πάνω από 1350 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, σε όλες τις ηπείρους, με εξειδικευμένα brands, τα οποία χωρίζονται ανάλογα με τις ηλικίες, την οικογενειακή κατάσταση κλπ.

Για την εταιρεία, εξάλλου, ειδικότερα η ελληνική αγορά παρουσιάζεται ως ώριμη και με ευκαιρίες ανάπτυξης, ενώ σε πρόσφατο συνέδριο για τον τουρισμό δόθηκε έμφαση σε επενδύσεις που αναμένεται να γίνουν τα επόμενα χρόνια.

O Javier Coll μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του με τα καλύτερα λόγια για τη Χαλκιδική

Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου του ομίλου Javier Coll:  “Είμαστε ενθουσιασμένοι για την επέκταση του brand Zoëtry Wellness & Spa Resorts στην Ελλάδα, μια αγορά που είναι ώριμη με ευκαιρίες ανάπτυξης για εξατομικευμένη εμπειρία all-inclusive, για την οποία είναι γνωστή η εταιρεία. Η ευρωπαϊκή αγορά προσφέρει απίστευτες δυνατότητες για το χαρτοφυλάκιο Inclusive Collection, δεδομένων των πολλών καθιερωμένων και αναδυόμενων προορισμών που είναι οι κατάλληλοι. Καθώς συνεχίζουμε να διευρύνουμε το αποτύπωμα του brand μας σε όλη την Ευρώπη, ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε τις υψηλές μας προσφορές σε νέους και υπάρχοντες επισκέπτες, μέλη του World of Hyatt και πελάτες”.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu