Πρώτος στην Αττική ο Ανδρουλάκης
Ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας και στον β΄γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ δεν έτυχε της εκλογικής προτίμησης των πολιτών.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα στο 27,6% των εκλογικών τμημάτων της Αττικής ο Χάρης Δούκας λαμβάνει το 39,3% των ψήφων έναντι 60,7% του Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος εκ΄τος απροόπτου θα είναι και πάλι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αφού προηγείται μέχρι τώρα.
Με καταμετρημένες τις ψήφους στο 38% των εκλογικών τμημάτων ο Νίκος Ανδρουλάκης προηγείται με 59,07% εναντι 40,93% του συνυποψηφίου του Χάρη Δούκα.
Στον β΄γύρο στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν πάνω από 213.000 άτομα που σημαίνει ότι σε σύγκριση με τον α΄γύρο ψήφισαν 29% λιγότεροι.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μυθικό συμβόλαιο ο Ντόντσιτς 165 εκατ. δολ. με Lakers για τρία χρόνια
- Ο Τραμπ απέλυσε αξιωματούχο του υπουργείου Εργασίας επειδή δεν του άρεσαν τα στοιχεία για την απασχόληση
- Θερινές διακοπές: Φιλικά σπίτια και φθηνά πακέτα επιλέγουν οι Ελληνες
- Berkshire Hathaway: Μείωση 4% στα λειτουργικά κέρδη το β’ τρίμηνο 2025
- Τραμπ: Ο Πάουελ πρέπει να παραιτηθεί όπως έκανε η Κούγκλερ
- Αποσωληνώθηκε ο 15χρονος που υπέστη θερμοπληξία
- Γκίκας: Μονάδα αφαλάτωσης στην Ανδρο λόγω λειψυδρίας
- Κυβερνητικές πηγές: Περίεργο ο Ανδρουλάκης να επιτίθεται σε κάποια πανεπιστήμια και σε άλλα όχι
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις