Υπέγραψε συμφωνία με το κινεζικό ναυπηγείο Hengli Heavy Industry
Η ναυτιλιακή εταιρεία Capital Maritime & Trading, του Βαγγέλη Μαρινάκη, σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, υπέγραψε συμφωνία με το κινεζικό ναυπηγείο Hengli Heavy Industry για τη ναυπήγηση 11 πλοίων VLCC, συνολικής αξίας 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Την είδηση την δημοσιοποίησε η μητρική εταιρεία Hengli, Songfa Ceramics, με δήλωση της στο Χρηματιστήριο της Σαγκάης, το μεσημέρι της Τετάρτης.
Η αξία του κάθε πλοίου ανέρχεται από 113 έως και 133 εκατ. δολαρίων, σύμφωνα με εκτιμήσεις ναυλομεσιτών.
Η νέα σύμβαση των 11 πλοίων, ανεβάζει τον συνολικό αριθμό των πλοίων VLCC που έχει σε παραγγελία η εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο ναυπηγείο σε 17 πλοία, συμπεριλαμβανομένου και του πλοίου Aristotelis II, χωρητικότητας 306.000 dwt, που παρέλαβε ήδη η εταιρεία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Σεισμός 4,3 Ρίχτερ στην Εύβοια
- Lili Drogerie: Τρία νέα σημεία μέσα στον Σεπτέμβριο
- ΙΕΝΕ: Σταθερός εξαγωγέας ρεύματος η Ελλάδα με ρεκόρ στο LNG και στροφή στην αποθήκευση
- Στεφανία Δήμα: Νέα Payroll Manager στην Κarenta AE
- ΚΡΙ-ΚΡΙ ΑΕ - Πρόσκληση για την Παρουσίαση Οικονομικών Αποτελεσμάτων 6μήνου 2026 σε αναλυτές με Τηλεδιάσκεψη
- Αισιόδοξοι στην AirAsia παρά τις πιέσεις από τις τιμές των καυσίμων
- ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ - E.IN.S. Α.Ε. - E.IN.S. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. - ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








