Το Φεστιβάλ φέτος παρουσιάζει 93 παραγωγές, σε 85 ημέρες, με τη συμμετοχή περίπου 2.500 περφόρμερ και δημιουργών
Με ένα πλούσιο, πολυσυλλεκτικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα και με σημαντικές νέες συνεργασίες το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2024 σήκωσε αυλαία το Σάββατο 1 Ιουνίου.
Με το βλέμμα στραμμένο στην επέτειο των 70 χρόνων διαδρομής του, το 2025, το Φεστιβάλ φέτος παρουσιάζει 93 παραγωγές, σε 85 ημέρες, με τη συμμετοχή περίπου 2.500 περφόρμερ και δημιουργών από κάθε γωνιά της γης. Παραστάσεις θεάτρου, χορού, συναυλίες, περφόρμανς, συζητήσεις και πολλά άλλα φιλοξενούνται από την Πειραιώς 260 ως το Ηρώδειο και τα αρχαία θέατρα της Επιδαύρου με αστέρες διεθνούς βεληνεκούς αλλά και νέα ονόματα που βρίσκονται στην αιχμή της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας.
Οι παραστάσεις του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2024 εστιάζουν στις προκλήσεις της συμβίωσης στις σύγχρονες κοινωνίες, απαντώντας στο διπλό ερώτημα «Πώς να ζήσουμε τη ζωή μας; Πώς να αντέξουμε τη ζωή μας;». Θέματα όπως η δημοκρατία, η δικαιοσύνη, η συμπερίληψη και η συμμετοχή στα κοινά βρίσκονται στο επίκεντρο ενός καλλιτεχνικού προγράμματος, πολυφωνικού και γεμάτου αληθινή ομορφιά.
Υποστηρικτής του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου φέτος είναι η ΔΕΗ, που ως Μεγάλος Χορηγός στηρίζει ενεργά τον σπουδαίο πολιτιστικό θεσμό της χώρας, αναγνωρίζοντας την τεράστια σημασία του πολιτισμού στη διαμόρφωση ενός καλύτερου αύριο.
Μέσα από τη συνεργασία με το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2024, η ΔΕΗ επενδύει σε έναν θεσμό που αναδεικνύει τον πολιτισμό ως θεμελιώδη παράγοντα προόδου και ευημερίας, όπου ο πολιτισμός διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Παρέμβαση Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών: Οι θερινές εκπτώσεις έχασαν το ρόλο τους, 7 στις 10 επιχειρήσεις με πτώση τζίρου
- Ακριβαίνουν οι AI servers της Nvidia έως και 15% λόγω της εκτόξευσης στο κόστος της μνήμης
- Μάχη με τις φλόγες στην Καστανιά Βέροιας με ενισχυμένες επίγειες και εναέριες δυνάμεις
- Στα άκρα οι σχέσεις Λονδίνου και Μόσχας μετά τις δεσμεύσεις Μπέρναμ στο Κίεβο
- ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Laptops και iPads μέσω του Lidl Plus σε μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά
- Προβληματισμός Κουρέτα από το blant based «κρέας» ισραηλίτικης start-up
- Αλλαξε χέρια για 3,3 εκατ. δολάρια η θρυλική μπάλα από το “Χέρι του Θεού” του 1986
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







