Επιχειρήσεις

Η ΔΕΗ στηρίζει το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2024

Το Φεστιβάλ φέτος παρουσιάζει 93 παραγωγές, σε 85 ημέρες, με τη συμμετοχή περίπου 2.500 περφόρμερ και δημιουργών

Με ένα πλούσιο, πολυσυλλεκτικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα και με σημαντικές νέες συνεργασίες το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2024 σήκωσε αυλαία το Σάββατο 1 Ιουνίου.

Με το βλέμμα στραμμένο στην επέτειο των 70 χρόνων διαδρομής του, το 2025, το Φεστιβάλ φέτος παρουσιάζει 93 παραγωγές, σε 85 ημέρες, με τη συμμετοχή περίπου 2.500 περφόρμερ και δημιουργών από κάθε γωνιά της γης. Παραστάσεις θεάτρου, χορού, συναυλίες, περφόρμανς, συζητήσεις και πολλά άλλα φιλοξενούνται από την Πειραιώς 260 ως το Ηρώδειο και τα αρχαία θέατρα της Επιδαύρου με αστέρες διεθνούς βεληνεκούς αλλά και νέα ονόματα που βρίσκονται στην αιχμή της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Οι παραστάσεις του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2024 εστιάζουν στις προκλήσεις της συμβίωσης στις σύγχρονες κοινωνίες, απαντώντας στο διπλό ερώτημα «Πώς να ζήσουμε τη ζωή μας; Πώς να αντέξουμε τη ζωή μας;». Θέματα όπως η δημοκρατία, η δικαιοσύνη, η συμπερίληψη και η συμμετοχή στα κοινά βρίσκονται στο επίκεντρο ενός καλλιτεχνικού προγράμματος, πολυφωνικού και γεμάτου αληθινή ομορφιά.

Υποστηρικτής του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου φέτος είναι η ΔΕΗ, που ως Μεγάλος Χορηγός στηρίζει ενεργά τον σπουδαίο πολιτιστικό θεσμό της χώρας, αναγνωρίζοντας την τεράστια σημασία του πολιτισμού στη διαμόρφωση ενός καλύτερου αύριο.

Μέσα από τη συνεργασία με το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2024, η ΔΕΗ επενδύει σε έναν θεσμό που αναδεικνύει τον πολιτισμό ως θεμελιώδη παράγοντα προόδου και ευημερίας, όπου ο πολιτισμός διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu