Η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) καλωσορίζει το επενδυτικό ενδιαφέρον που εκδηλώνεται με την επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμμανουέλ Μακρόν στην Αθήνα, τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή της.
Η ΕΣΕΕ, εκπροσωπώντας τον κόσμο του ελληνικού εμπορίου και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, τονίζει ότι στηρίζει την προσπάθεια εξόδου της χώρας μας από την κρίση και την επαναφορά της σε αναπτυξιακή τροχιά.
Το Ελληνικό εμπόριο επικροτεί τη στρατηγικής σημασίας επίσκεψη στην Ελλάδα, ευελπιστώντας για στενότερη συνεργασία μεταξύ των δυο χωρών παρότι δεν κλήθηκε να συμμετάσχει στην προγραμματισμένη συνάντηση Ελληνικών και Γαλλικών επιχειρήσεων αλλά και θεσμικών εκπροσώπων της επιχειρηματικότητας παρουσία του Πρωθυπουργού της χώρας, συμπληρώνει.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Γεραπετρίτης: Άμεσα η έναρξη συζητήσεων για οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών με Λιβύη
- Θρήνος στο παγκόσμιο μποξ: Ο Ρίκι Χάτον πέθανε σε ηλικία 46 ετών
- Αυστραλία: Επενδύει 6,8 δισ. δολάρια για εκσυγχρονισμό του ναυπηγείου Χέντερσον
- UBS: Επαφές με Aμερικανούς αξιωματούχους για συγχωνεύσεις και επενδύσεις στις ΗΠΑ
- ΠΟΜΙΔΑ: Τι αλλάζει στα ενοίκια από το 2026 – Αναλυτικές οδηγίες προς εκμισθωτές
- Σε πλήρη κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Ε65 την άνοιξη
- Προς συμφωνία Leonardo, Thales και Airbus για κατασκευή δορυφόρων
- Μονή Σινά: Νέος Αρχιεπίσκοπος ο Αρχιμανδρίτης Συμεών Παπαδόπουλος
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις