Το μεσημέρι του Σαββάτου στο open stage του ΕΒΕΑ, στο περίπτερο 13, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση ESG 1.0: Προκλήσεις και ευκαιρίες
Για μια ακόμη χρονιά η παρουσία της Εθνικής Τράπεζας και του προγράμματος NBG Business Seeds στη ΔΕΘ είναι δυναμική.
Αυτό το Σάββατο 16/9 και ώρα 13:00 στο open stage του ΕΒΕΑ (περίπτερο 13) θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση ESG 1.0: Προκλήσεις και ευκαιρίες.
Βασικοί άξονες του ESG που θα συζητηθούν είναι: Περιβάλλον, Κοινωνική Ευθύνη και, Εταιρική Διακυβέρνηση, ενώ θα διερευνηθεί η συμμετοχή σε κάθε άξονα στελεχών φορέων, επιχειρήσεων, ερευνητών και startupppers.
Η εκδήλωση είναι συνδιοργάνωση του NBG Business Seeds σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα Επενδύσεων, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, την Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, το ΟΚ!Τhess, , το Ελληνο-Αμερικάνικο Εμπορικό Επιμελητήριο και τη Bayer Hellas.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Καιρός: Σε άνοδο η θερμοκρασία
- Αποχωρούν ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου και ο αναπληρωτής του
- Κικίλιας: Καμία αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων της ακτοπλοΐας
- Ξανά για δύο κράτη στην Κύπρο μιλάει ο Ερντογάν
- Απεργιακές κινητοποιήσεις ετοιμάζει το σωματείο στον σιδηρόδρομο μετά την απόλυση Γενιδούνια
- Μεντβέντεφ για συμφωνία ΗΠΑ-Ουκρανίας για ορυκτά: Ο Τραμπ ανάγκασε το Κίεβο να πληρώσει
- Βολές Μανιατάκη για τις διαδικασίες που ακολουθεί η Βουλή για Τέμπη
- Επιστολή Ευρωβουλευτών σε Μητσοτάκη για το ρόλο Ελλήνων εφοπλιστών στη διακίνηση ρώσικου πετρελαίου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις