Αιτία, οι νεροτσουλήθρες...
Ένας σχετικά άγνωστος ξενοδοχειακός όμιλος, εκτός Κρήτης, ήρθε στο προσκήνιο λόγω μιας ανάρτησης της Ντόρας Μπακογιάννη στα Social media.
Πρόκειται για το Caldera Group της οικογένεια Κρομμυδάκη, το οποίο διαθέτει, στην παρούσα φάση, πέντε πολυτελή ξενοδοχεία σε δημοφιλή μέρη της Κρήτης, όπως στα Χανιά, τη Χερσόνησο και το Ηράκλειο, ενώ αναπτύσσει και βίλες προς πώληση και μίσθωση.
Ούσα στον ξενοδοχειακό χώρο από το 2002, η οικογένεια Κρομμυδάκη εντός ενός από τα ξενοδοχεία της διαθέτει και νεροτσουλήθρες: Αυτές ήταν που έκαναν την Ντόρα Μπακογιάννη να δώσει… συγχαρητήρια στον όμιλο, μετά από επίσκεψη με τα εγγόνια της μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ο συγκεκριμένος όμιλος ιδρύθηκε από τον Ευτύχη Κρομμυδάκη το 1998, ενώ το πρώτο ξενοδοχείο άνοιξε το 2002. Πλέον τη διαχείριση των καταλυμάτων έχουν η σύζυγος και τα παιδιά του Ιωάννης και Στυλιανός.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χούθι: Νέα επίθεση με drones στο διυλιστήριο της Aramco στη Τζαζάν
- Αεροδρόμια ΥΠΑ: Νέα υψηλά στην επιβατική κίνηση – Άνοδος 5,1% στο επτάμηνο
- Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση κοντά στο στρατόπεδο «Καποτά» στο Μενίδι
- Ευρωπαϊκές αγορές: Αντοχές κοντά στα ιστορικά υψηλά, «βουτιά» στα μέταλλα και ράλι σε Adyen – Maersk
- ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Η Hellenic Cables αναλαμβάνει από τον ΑΔΜΗΕ έργο 1,5 δισ. ευρώ για τη διασύνδεση Κορίνθου – Κω
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








