Η Ναόμι Κάμπελ (Naomi Campbell) θα τιμηθεί με το ανθρωπιστικό βραβείο «Jacqueline Avant HollyRod» στο ετήσιο γκαλά DesignCare του HollyRod το οποίο φέτος κλείνει τα 25 του χρόνια. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ιδρύματος η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουλίου στο Λος ‘Αντζελες.
Όπως αναφέρει το Ηollywood Reporter, το Ίδρυμα HollyRod δημιουργήθηκε το 1997 από την ηθοποιό Χόλι Ρόμπινσον Πιτ (Holly Robinson Peete) και τον σύζυγό της, Ρόντνεϊ (Rodney Peete) με σκοπό να παρέχει βοήθεια σε όσους έχουν διαγνωστεί με την νόσο του Πάρκινσον και με τον αυτισμό.
«Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που βραβεύουμε την καταπληκτική μας φίλη Ναόμι Κάμπελ με το βραβείο «Jacqueline Avant Award», δήλωσε η Χόλι Ρόμπινσον Πιτ προσθέτοντας ότι η καρδιά της είναι γεμάτη με «τεράστια ευγνωμοσύνη και υπερηφάνεια», για όσους βοήθησαν στο φιλανθρωπικό τους ταξίδι. Μεταξύ αυτών ήταν και η Ζακελίν Αβάντ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Χάθηκαν τα πρωινά κέρδη – Πιέσεις στην τεχνολογία
- Νέος πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα: Ο Τραμπ, η διαδικασία στη Γερουσία και οι ενδιάμεσες εκλογές
- Τραμπ για Γκίλφοϊλ: «Έκανε καλή δουλειά στην Ελλάδα, αλλά δεν μας άρεσαν όσα διαβάζαμε»
- «Δεν έχουμε πού να μείνουμε»: Οι φοιτητές κατασκηνώνουν στο Σύνταγμα απέναντι στα ενοίκια – φωτιά (video)
- Σκληραίνει τη στάση της η φον ντερ Λάιεν στο μεταναστευτικό: «Υπερβολικά χαμηλό» το 32% στις επιστροφές
- ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΒΙΟΤΕΡ Α.Ε. - ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΘΕΣΗΣ Δ.Σ., ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ Η ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘ. ΣΤΕΛΕΧΩΝ
- Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: «Ο χρόνος μου ως πρέσβειρας στην Ελλάδα πλησιάζει στο τέλος του»
- ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤOΧΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








