Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, μέσω της οποίας παρέχονται oλοκληρωμένα τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες προς το σύνολο του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, στρατιωτικό και πολιτικό (εν ενεργεία και μη) και τα μέλη των οικογενειών τους, όπως και τους Εθνοφύλακες.
Η νέα συμφωνία με το ΥΠΕΘΑ επεκτείνει για άλλα δύο χρόνια την υπάρχουσα μακρόχρονη συνεργασία και προβλέπει την παροχή ενός συνόλου διευρυμένων τραπεζικών υπηρεσιών, με ευνοϊκούς όρους σε περίπου 200.000 στρατιωτικούς, πολιτικούς υπαλλήλους, συνταξιούχους και τις οικογένειές τους.
Η Τράπεζα Πειραιώς προσφέρει, με βάση τη συνεργασία με το ΥΠΕΘΑ, προνομιακούς όρους σε :
• Λογαριασμούς Μισθοδοσίας/ Σύνταξης
• Προθεσμιακές Καταθέσεις και Αμοιβαία Κεφάλαια
• Όλη την γκάμα των χορηγητικών προϊόντων και την νέα Πιστωτική Κάρτα MasterCard των Ενόπλων Δυνάμεων.
Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, η Τράπεζα Πειραιώς διαθέτει ειδική ενότητα στην ιστοσελίδα της, για ενημέρωση αναφορικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει.
Με την ανανέωση της συνεργασίας με το ΥΠΕΘΑ, η Τράπεζα Πειραιώς επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να βρίσκεται κοντά στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Phoenix Vega Mezz: Εισέπραξε τοκομεριδία ύψους 800.000 ευρώ
- Δύο προσφορές από Aktor και Metlen για 750 κλίνες στο Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας
- Χρηματιστήριο: Με -0,99% κάτω από τις 2.090 μονάδες, βαριές απώλειες 4,4% για Eurobank
- Το Βέλγιο απορρίπτει την πρόταση της Κομισιόν σχετικά με τα «παγωμένα» ρωσικά assets
- Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος: Δεσμεύτηκαν τα περιουσιακά στοιχεία 5 εταιρειών πετρελαιοειδών
- Wall Street: Νευρικότητα από τα στοιχεία για απασχόληση – λιανικές πωλήσεις
- Reuters: Η ελληνική κυβέρνηση ανακοινώνει «κούρεμα» μεταξύ 15% και 50% για τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο
- Amazon: Ρεκόρ απολύσεων στο Λουξεμβούργο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








