Με στόχο την αντιμετώπιση της επισιτιστικής ανασφάλειας και στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “προσφέρω …αλλιώς”, η Εταιρεία προχώρησε στην προσφορά 1,5 τόνου τροφίμων σε Κοινωνικά Παντοπωλεία και Φορείς που ζήτησαν τη συνδρομή της.
Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η εταιρία, αποδέκτες των τροφίμων ήταν:
• Το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κέντρο Σίτισης του Δήμου Κομοτηνής για την κάλυψη βασικών βιοτικών αναγκών των οικονομικά και κοινωνικά αδύναμων δημοτών
• Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρικκαίων που λειτουργεί με γνώμονα την κοινωνική αλληλεγγύη και την υποστήριξη ανθρώπων που αντιμετωπίζουν έκτακτες και άμεσες ανάγκες επιβίωσης.
• Το Κοινωνικό Παντοπωλείο – Συσσίτιο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παύλου Μελά του Δήμου Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη για την κάλυψη πρωτογενών αναγκών ευπαθών-κοινωνικά και οικονομικά-ατόμων και οικογενειών
Επιπλέον, το Ανθρώπινο Δυναμικό της INTERLIFE με κίνητρο την αγάπη και στόχο τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, συγκέντρωσε στη Γωνία της Αγάπης της Εταιρείας, συσκευασμένα τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής και φροντίδας, βρεφικά είδη και παιδικά παιχνίδια. Οι προσφορές παραδόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Στηρίζω του Δήμου Θέρμης για την ενίσχυση φιλοξενούμενων προσφύγων από την Ουκρανία, στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο και στην ΑΜΚΕ Emfasis Foundation στην Αθήνα.
Η δράση ενίσχυσης Κοινωνικών Παντοπωλείων σχεδιάστηκε από την INTERLIFE Ασφαλιστική το 2012 στο πλαίσιο έναρξης του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «προσφέρω …αλλιώς» και εκφράζει την εξωστρέφεια και την κοινωνική ευαισθησία της Εταιρείας με στόχο τη θεμελίωση ενός ιστού κοινωνικής συνοχής.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Στο LSE η Νίκη Κεραμέως: Η ελληνική αγορά εργασίας στο επίκεντρο της συζήτησης στο Λονδίνο
- Επικεφαλής του Ανεξάρτητου Κινήματος Πολιτών η Μαρία Καρυστιανού
- Ρούμπιο στη Ρώμη: στήριξη στο ΝΑΤΟ, αλλά με πίεση προς τους Ευρωπαίους για το Ιράν
- Ενεργειακές αναβαθμίσεις χωρίς προκαταβολή
- Δένδιας: Η Ευρώπη χρειάζεται ενιαία αμυντική φωνή απέναντι στις νέες απειλές
- Commerzbank: Περικόπτει 3.000 θέσεις και ανεβάζει τους στόχους για να απαντήσει στη UniCredit
- ΟΟΣΑ: Η Ελλάδα ξεχώρισε στις άμεσες ξένες επενδύσεις το 2025
- Άλμα στις εξαγωγές της Κίνας τον Απρίλιο
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

