Ενισχυµένο όγκο πωλήσεων και βελτιωμένη λειτουργική κερδοφορία εμφάνισε για το πρώτο τρίµηνο του 2019 η Intracom.
Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε σήμερα (20/6/2019) η εταιρεία, οι ενοποιηµένες πωλήσεις της ανήλθαν σε 109 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 13,5% σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2018.
Παράλληλα, τα EBITDA της ανήλθαν σε 8,2 εκατ. ευρώ, αυξηµένα κατά 15,5% σε ετήσια βάση.
Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης νέες συµβάσεις ύψους 67 εκατ. ευρώ για το τρίμηνο, ενώ το ανεκτέλεστο υπόλοιπο συµβάσεων διαμορφωνόταν την 31/3/2019 στα 843 εκατ.
Τα βασικά οικονοµικά µεγέθη για το πρώτο τρίµηνο του 2019:
Τα αποτελέσµατα του πρώτου τριµήνου 2019 ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια της ετήσιας ενηµέρωσης των αναλυτών που πραγµατοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019, και περιλαµβάνονται στη σχετική παρουσίαση που έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο της Εταιρίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Έκλεισε και επίσημα η συμφωνία εξαγοράς της Δωδώνη από τα Ελληνικά Γαλακτοκομεια
- Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στην Ιεράπετρα
- 57 απεγκλωβισμοί από την πυρκαγιά στο Πικέρμι – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Μαραθώνος
- Tambour Bushido Automata: Συνδυασμός τέχνης, ακρίβειας και προσωπικότητας
- Σύλληψη και του επικεφαλής του Τελωνείου Μαυροματίου
- O Μητσοτάκης πάει για ευλογία και άφεση αμαρτιών στο Άγιο Όρος
- ΟΤΕ: Εξέδωσε ομόλογο 60 εκατ. ευρώ με απόδοση 2,394%
- Τrastor: Πούλησε ακίνητο 1,5 εκατ. στην Αργυρούπολη
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις