Πρόκειται για μια ακόμα εσωτερική αναβάθμιση από τις πολλές που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό στον όμιλο μετά και την έλευση του νέου CEO Κώστα Νεμπή
Νέα θέση στον όμιλο ΟΤΕ για την Ιωάννα Παπαφίλη, η οποία ήταν ήδη στην ευρύτερη εταιρεία ως Head of Sales, COSMOTE Global Solutions, OTE Group of Companies.
Πιο συγκεκριμένα, το στέλεχος αναλαμβάνει και την θέση της Head of EU & International Organizations, με βάση της την Αθήνα.
Η Ιωάννα Παπαφίλη είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Οικονομικού Πανεπιστημίου, ενώ ήδη από το 2022 είχε αναλάβει τη θέση της Head of Sales στην εταιρεία COSMOTE Global Solutions, θυγατρική του ΟΤΕ.
Πρόκειται για μια ακόμα εσωτερική αναβάθμιση από τις πολλές που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό στον όμιλο μετά και την έλευση του νέου CEO Κώστα Νεμπή, την ώρα που καταγράφηκαν και αποχωρήσεις στελεχών που βρίσκονται επί χρόνια στον ΟΤΕ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τουλάχιστον 70 οι νεκροί από τις πλημμύρες στο Τέξας
- Το πλήρωμα εγκατέλειψε το πλοίο του Μιχάλη Μποδούρογλου, που χτυπήθηκε στην Ερυθρά Θάλασσα
- Επίθεση σε ελληνόκτητο πλοίο στην Ερυθρά Θάλασσα
- Επίθεση ισραηλινών εποίκων σε συνεργείο της Deutsche Welle
- Αυξάνονται οι νεκροί στους 59 στο Τέξας, παραμένουν 27 αγνοούμενοι
- Γεραπετρίτης μετά τη συνάντηση με Χαφτάρ: Ελπίζουμε στο εγγύς μέλλον…
- Gran Crema Caffè Vivoli: Το καλύτερο affogato γίνεται στη Φλωρεντία.
- Υποχρεωτική μηνιαία δήλωση ΦΠΑ από τον Ιούλιο για επιχειρήσεις με έναρξη δραστηριότητας 1/1/24 έως 31/3/25
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις