Οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν δήλωσαν την Παρασκευή ότι απώθησαν τρία πλοία που προσπαθούσαν να τα διασχίσουν
Οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν δήλωσαν την Παρασκευή ότι απώθησαν τρία πλοία που προσπαθούσαν να διασχίσουν τα Στενά του Ορμούζ, προσθέτοντας ότι η διαδρομή ήταν κλειστή για πλοία που ταξίδευαν από και προς λιμάνια «που ανήκουν σε συμμάχους και υποστηρικτές των Σιωνιστών-Αμερικανών εχθρών», όπως μεταδίδει το Arab News.
«Σήμερα το πρωί, μετά τα ψέματα του διεφθαρμένου προέδρου των ΗΠΑ που ισχυρίστηκε ότι το Στενό του Ορμούζ ήταν ανοιχτό, τρία πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων διαφορετικών εθνικοτήτων… απώθησαν μετά από προειδοποίηση από το Ναυτικό των Φρουρών της Επανάστασης», ανέφεραν οι Φρουροί στην ιστοσελίδα τους Sepah News.
«Η μετακίνηση οποιουδήποτε πλοίου «από και προς» λιμάνια προέλευσης που ανήκουν σε συμμάχους και υποστηρικτές των Σιωνιστών-Αμερικανών εχθρών, προς οποιονδήποτε προορισμό και μέσω οποιουδήποτε διαδρόμου, απαγορεύεται», πρόσθεσε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τριάμισι χρόνια μετά τα Τέμπη, τα συστήματα ασφαλείας παραμένουν ημιτελή
- Jumbo: Κέρδη 120,6 εκατ. ευρώ στο εξάμηνο και νέα έκτακτη διανομή 1 ευρώ ανά μετοχή
- PERFORMANCE TECHNOLOGIES Α.Ε. - Γνωστοποίηση αγοράς ιδίων μετοχών της 23.9.2026
- Dimand: Στα 22,7 εκατ. ευρώ τα προ φόρων κέρδη στο α’ εξάμηνο
- JUMBO ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
- Αντοχές της ευρωοικονομίας απέναντι στα υψηλά επιτόκια βλέπει ο Μάρτιν Κόχερ
- JUMBO ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - Οικονομική έκθεση JUMBO Α.Ε.E. (2026,Εξαμηνιαία,Ενοποιημένη)
- Αντί να πάνε σπίτι τους Γεωργιάδης και Πατούλης για το μπάχαλο στην υγεία, ανακάλυψαν τους ελέγχους
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








