Προηγουμένως, ήταν επί τρία χρόνια στην Delta Foods
Αλλαγές και προσθήκες στη διοικητική πυραμίδα της ISOMAT.
Συγκεκριμένα, ένα νέο στέλεχος, ο Παναγιώτης Κοσμάς, σύμφωνα με πληροφορίες από την εταιρεία, εντάσσεται στο δυναμικό του ομίλου ISOMAT, αναλαμβάνοντας τη θέση του Group Chief Commercial Officer.
Ο Παναγιώτης Κοσμάς, με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον σχεδιασμό και την υλοποίηση εμπορικών στρατηγικών και στη διοίκηση ομάδων, έχει διατελέσει σε διοικητικές θέσεις σε πολυεθνικές εταιρείες. Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του, διετέλεσε Commercial Director στη DELTA FOODS SA, στην Παπουτσάνης ΑΒΕΕ και στην Coca-Cola HBC, αποκτώντας τεχνογνωσία τόσο στην ελληνική αγορά όσο και σε διεθνή περιβάλλοντα.
Όπως τονίζεται από την εταιρεία, «η ένταξή του στην ISOMAT αποτελεί στρατηγική κίνηση για την ενίσχυση και την περαιτέρω ανάπτυξη της εμπορικής λειτουργίας του ομίλου. καθώς μέσω της παρουσίας του, στοχεύει όχι μόνο στην περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας του στις υφιστάμενες αγορές και τη διείσδυση σε νέες, αλλά και στη δυναμική αναβάθμιση του εμπορικού τομέα στο σύνολό του».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις: Παμπάλαιες στο 50% στην Ελλάδα, με επιπτώσεις σε ασφάλεια και κόστος ενέργειας-Ποτέ το ΑΙ θα επηρεάσει τον κλάδο
- Lloyd’s List Greek Shipping Awards 2025: Ποιοι πήραν τα 19 «Όσκαρ της ελληνικής ναυτιλίας»
- Τουρισμός για Όλους 2025: Ποιοι δικαιούχοι θα λάβουν έως και 600 ευρώ
- International Living: Η Ελλάδα κορυφαίος προορισμός για μόνιμη κατοικία συνταξιούχων
- Κατάρ: Η αύξηση παραγωγής LNG θα φρενάρει μια μελλοντική πτώση τιμών στο πετρέλαιο
- Αγρότες της Φθιώτιδας απέκλεισαν την Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας
- Κακοκαιρία Byron: Πρώτες αυτοψίες για την καταγραφή των ζημιών στη Δυτική Αττική
- Volkswagen: Επενδύσει 160 δισ. ευρώ ως το 2030, κάνει στροφή στην γερμανική και ευρωπαϊκή αγορά
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








