Για τη διαρροή των email από αξιωματούχους του υπουργείου Εσωτερικών και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας συμπεριλαμβανομένης της 'Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου
Ο Κώστας Τσουκαλάς, εκπρόσωπος Τυπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής υποστήριξε στην εκπομπή «Action Σαββατοκύριακο» πώς το πρόστιμο που επιβλήθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών για τη διαρροή των email των αποδήμων προς την πρώην Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, ‘Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου και κομματικά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος βαρύνει τους φορολογούμενους.
«Τη ίδια στιγμή που η κυβέρνηση μας αποκαλεί λάϊκιστές και λέει ότι δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα, αν κοιτάξουμε στη Διαύγεια θα διαβάσουμε ότι χθες εγκρίθηκε η δέσμευση πίστωσης 428.000 ευρώ για να πληρωθεί το πρόστιμο που “έφαγε” το υπουργείο Εσωτερικών για τη διαρροή των email αποδήμων προς την κυρία Ασημακοπούλου. Είναι μέσα στον κρατικό προϋπολογισμό. Το πρόστιμο για την αλαζονεία της Νέας Δημοκρατίας που θεωρεί λάφυρο κράτος , το πληρώνουν οι φορολογούμενοι» τόνισε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.
Για τη συζήτηση του Προϋπολογισμού στη Βουλή ο κ. Τσουκαλάς υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ αποκάλυψε την κυβερνητική αβελτηρία με στενό κοινοβουλευτικό πρέσινγκ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Οι συγγενείς των θυμάτων Τεμπών απέναντι σε ένα σύστημα που ξεπερνάει τα ανθρώπινα όρια
- Αμοιβή $10 εκατ. από ΗΠΑ για πληροφορίες των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης
- Αεροδρόμιο Τερουέλ στην Ισπανία: Ασφαλές καταφύγιο για αεροπλάνα που καθηλώθηκαν λόγω του πολέμου
- Tο ΝΑΤΟ απέσυρε όλη την αποστολή που είχε στο Ιράκ
- Μέση Ανατολή: 1.021 οι νεκροί στο Λίβανο από τις επιθέσεις του Ισραήλ
- Το Ηνωμένο Βασίλειο δίνει άδεια στις ΗΠΑ για χρήση βάσεων κατά του Ιράν στα Στενά του Ορμούζ
- Ποινή στο Φουρνιέ, χάνει το ντέρμπι με Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα
- Νέα διοικητική δομή για το project Audi F1
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









