Η Αντζελίνα υπέγραψε για τα έγγραφα του διαζυγίου τους την ημέρα των Χριστουγέννων
Το διαζύγιο του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί, ένας από τους πιο πολυσυζητημένους χωρισμούς στη βιομηχανία του θεάματος, έφτασε στο τέλος του μετά από μια περίοδο που ξεπέρασε τα οκτώ χρόνια.
Όπως αποκάλυψε το TMZ, το ζευγάρι κατέληξε σε μια συμφωνία, βάζοντας έτσι ένα οριστικό τέλος στις δικαστικές διαμάχες.
Σύμφωνα με νέα δικαστικά έγγραφα η Αντζελίνα υπέγραψε για τα έγγραφα του διαζυγίου τους την ημέρα των Χριστουγέννων και κατέθεσε τα σχετικά έγγραφα τη Δευτέρα. Η Αντζελίνα παραιτήθηκε από τη διεκδίκηση συζυγικής και οικογενειακής υποστήριξης από τον Μπραντ.
Brad Pitt and Angelina Jolie for Vogue Italia, 2015. pic.twitter.com/evDqS4LbnV
— أ. مُحِب للجَمال. (@philocaaalist) June 29, 2020
Τα έγγραφα δεν περιλαμβάνουν συμφωνία σχετικά με τα 6 παιδιά που είχαν μαζί, αλλά μόνο 2 από τα παιδιά, τα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν, που είναι ανήλικα.
Ο δικηγόρος της Αντζελίνα, Τζέιμς Σάιμον, δήλωσε στο TMZ: «Πριν από περισσότερα από οκτώ χρόνια, η Αντζελίνα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον κ. Πιτ.
Αυτή και τα παιδιά άφησαν όλα τα ακίνητα που μοιράζονταν με τον κ. Πιτ, και έκτοτε επικεντρώθηκε στην εύρεση ειρήνης και θεραπείας για την οικογένειά τους. Αυτό είναι μόνο ένα μέρος μιας μακράς και συνεχιζόμενης διαδικασίας που ξεκίνησε πριν από οκτώ χρόνια. Ειλικρινά, η Αντζελίνα είναι εξαντλημένη, αλλά ανακουφισμένη που αυτό το μέρος τελείωσε».
Το πρώην διάσημο ζευγάρι, που είχε χαρακτηριστεί από τα μέσα ως “Brangelina”, διευθέτησε το πολυτάραχο διαζύγιό του, αφού νωρίτερα μέσα στη χρονιά είχαν υπάρξει ενδείξεις ότι το τέλος πλησίαζε. Αυτό έγινε όταν οι νομικές τους ομάδες αντάλλαξαν τις τελικές οικονομικές γνωστοποιήσεις, κάτι που συνήθως συμβαίνει λίγο πριν οι διάδικοι καταλήξουν σε τελική συμφωνία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πτολεμαϊδα: Εξετράπη λεωφορείο με 25 εργαζομένους της ΔΕΗ, νεκρός ο οδηγός από ανακοπή
- Allwyn: Ενισχύει τη θέση της στον ΟΠΑΠ με αγορά 333.901 μετοχών
- Μουστάκας (ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ): Οι προϋποθέσεις για ανθεκτικές υποδομές
- Αρκαδία: Στο ΕΣΠΑ η μετατροπή του πρώην Ταπητουργείου Αγίου Πέτρου σε κέντρο πολιτισμού
- Μεντβέντεφ: Casus belli η κατάσχεση παγωμένων ρωσικών στοιχείων
- ΑΔΜΗΕ: Aνοιχτός διαγωνισμός ύψους 1,9 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση του ΚΥΤ Λαυρίου
- TUI: Στα ύψη η ζήτηση για Ελλάδα τη Black Friday – Σάμος και Χαλκιδική ανάμεσα στις επιλογές
- Οικοδόμοι: Πανελλαδική 24ωρη απεργία στις 10 Δεκεμβρίου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








